Pintilie Marian, Jilava / Ilfov - FierForjat-Bucuresti.ro

Produse din lemn si fier forjat

Am ajuns sa combinam lemn si fier forjat pentru ca lemnul este un material nobil . Material pe care noi il utilizam cu placere in proiectele pe care le realizam. Folosim  lemn de molid sau brad ,produs pur romanesc .  Il prelucram si il tratam cu atentie. Avem  grija sa ajungem la un  produs finit aspectuos, elegant, incercand sa prezentam un pret mai accesibil.

Categoria target pentru aceste produse sunt clientii care iubesc lemnul pentru aspectul cald si frumos si clientii care aloca un buget mai limitat pentru porti si garduri de lemn si fier forjat. Cu toate ca aceasta solutie este una mai economica decat cele clasice strict din fier forjat . nu trebuie sa va ganditi ca aspectul are de suferit . Din contra ,putem oferi o multitudine de modele si variatii astfel incat rezultatul final sa nu poata fi niciodata catalogat ca fiind unul banal.

Marele avantaj al acestei categorii este ca intretinerea ulterioara este foarte putin costisitoare . Deoarece manopera poate fi executata chiar de catre client . Operatiunea de revopsire si lacuire a portilor si gardului nu necesita materiale scumpe sau greu de gasite . Ea poate fi facuta cu lacuri ,grunduri si lazuri care se gasesc la orice magazin de bricolaj. Astfel cu un minim de efort puteti avea porti si gard mereu cu un aspect de nou.

Galerie foto
  • ...