Evo Build - case pe structura metalica

Hale metalice

Halele metalice pe structura usoara
Utilitatea unei hale metalice difera, la fel si structura acesteia. Poate fi hala industriala, comerciala, agricola, de depozitare, spatii de birouri, etc. Oricare ar fi intrebuintarea halei, structura metalica o realizam conform standardelor , astfel incat sa reziste mult si bine.

Ne preocupam de buna functionare a tuturor componentelor montate si asiguram mentenanta si consultanta la fiecare pas. Daca te pricepi, o poti monta si singur!

Fiecare hala metalica este diferita si are nevoi diferite, iar fiecare proiect il tratam individual. Dupa o analiza amanuntita se poate hotari ce sistem este cel mai bun pentru hala ta. 

EvoBuild proiecteaza, produce si monteaza structuri metalice usoare cu certificare CE si ISO si folosim tabla de cea mai buna calitate de la Voestalpine, Austria. Oferim certificate de calitate si garantie.

Halele metalice pe sistemul Evobuild au un consum redus de otel pe metrul patrat. Folosim un asamblu de profile, care reduc consumul si greutatea structurii metalice implicit costul final.

La o hala metalica de dimensiuni 30x20x3,5, consumul obtinut de Evobuild este de 18-20-22 kg/m2 fata de 40-45kg/mp pe sistemele laminate.

 Suna interesant, nu? Solicita-ne o oferta si te vei convinge!

O hala metalica pe structura usoara are multe avantaje: reducerea consumului implicit manopera mai putina. Reducerea greutatii care este foarte importanta: un perete de 5 m poate fi ridicat de 3 oameni si nu de macara. In contruirea halelor metalice pe structura usoara, se elimina carcasele de buloane unde o mica greseala sau eroare poate influenta grav desfasurarea lucrarii. Tehnologia folosita ne ofera precizie milimetrica. Nu modificam. Nu improvizam.
 
 
Proiectare hale metalice
Echipa magica Evobuild te poate ajuta cu toti pasii realizarii proiectului (visului). Proiectarea halelor metalice este realizata de inginerii Evobuild sau poti veni cu propriul proiect.

Respectam certificarea cu verificarea MLPAT a proiectului, legislatia si normativele pentru locul amplasamentului. Oferim tot sprijinul.

Un alt avantaj demn de luat in calcul la constructiile pe structura metalica usoara este fundatia. La fel ca la casele pe structura metalica, consumul de material mai mic . In functie de studiul geotehnic stim exact cum va arata fundatia ta. 

Toate aceste avantaje duc la reducerea costului semnificativ. Buget pe care il puteti investi in alte proiecte.
 
 
Transportul si montajul halelor metalice
Transportul se realizeaza cu mijloace de transport de diferite dimensiuni in functie de gabaritul structurii metalice, iar manipularea pe santier este realizata de catre personalul nostru, fiind un material usor. 

Montajul halelor metalice se realizeaza de catre super echipa Evobuild sau o poti face chiar tu. Se efectueaza pe baza unui plan bine stabilit, asigurandu-se astfel un termen redus de executie.
 
 
Rezistenta la foc
Este foarte importanta la orice constructie. La acest sistem, este un super avantaj. In functie de dimensiune, locatie si destinatia halei, cerintele difera. Materialele folosite si recomandate de noi:

? panourile cu vata bazaltica ( asigura si protectia termica) si sunt usor de montat pe structura metalica

? placi de gips carton rezistente la foc – in principiu la pereti ( mai ales pentru o finisare estetica)

Inchiderile sunt la fel ca la celelate tipuri de hale metalice: panou sandwich sau tabla cutata ( proiectarea se face in functie de materialul ales – difera distanta dintre panele ).

Pentru tamplarie, la fel ca la inchideri, se proiecteaza inca de la bun inceput in functie de specificarea fiecarui element de tamplarie: usi, geamuri, porti, trape de fum etc.
 
 
Oferim solutii creative si tehnice, personalizate in functie de fiecare proiect si buget. Suntem deschisi la sugestii si preferinte si suntem extrem de atenti la detalii. Construirea unei hale presupune perseverenta si dedicare, iar noi le accentuam.

Suntem recunoscuti si datorita altor tipuri de contructii pe care le realizam si pe care le puteti vedea in portofoliul nostrum sau pe paginile de socializare. Stabilim impreuna termenii si conditiile colaborarii si tot impreuna ne bazam pe seriozitate si incredere.

Avem la dispozitie personalul, infrastructura si logistica necesara indeplinirii visului dvs. Suntem dornici sa va adaugam in lista clientilor nostri multumiti de lucrarile effectuate. 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0753165555
Str. Morii, nr. 7B, Mogosoaia, judetul Ilfov
Distribuie