Evo Build - case pe structura metalica

Constructii case pe structura metalica

ETAPA 1: PROIECT
 
În aceasta faza, în consultare cu arhitectul si/sau contractorul, datele din planurile de constructie a caselor metalice sunt convertite si ulterior implementate în software-ul CAD 3D ScotSteel EU.

Dupa verificarea interna a designului si un studiu de stabilitate efectuat cu ajutorul SCIA Engineer, schita casei pe structura metalica poate fi pregatita ca fisiere de productie.

Proiectul de casa metalica este în acest moment gata de punere în aplicare.
 
 
ETAPA 2: FABRICARE & ASAMBLARE
 
 
Fisierul de productie este convertit în fisiere pentru laminor. Acestea sunt apoi încarcate, si pot fi laminoarele pot fi actionate.

Apoi grinzile sunt unite cu ajutorul niturilor, suruburilor si/sau buloanelor. În acest fel, se construiesc peretii/ armaturile/ panourile pentru case pe structura metalica.

Ulterior toate componentele sunt plasate pe gratarele de transport. Proiectele de case pe structura metalica sunt acum pregatite de transport.
 
 
ETAPA 3: TRANSPORT

 
Proiectele complete de case modulare metalice sunt plasat pe gratare de transport numerotate, care le transporta apoi pe santier, cu ajutorul platformelor.

Având în vedere ca este vorba de constructii usoare, transportul difera semnificativ fata de alte metode de constructie.
 
 
ETAPA 4 : MONTAJ
 
 
Ultima etapa este montarea pe santier a componentelor prefabricate pentru case pe structura metalica.

În baza planurilor si a normelor de montaj, proiectul de casa din structura metalica este montat de contractori autorizati.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0753165555
Str. Morii, nr. 7B, Mogosoaia, judetul Ilfov
Distribuie