Eurom Consultancy & Studies - Consultanta management, marketing Bucuresti

Servicii

Eurom Consultancy and Studies ofera o gama larga de servicii pentru a maximiza competitivitatea clientilor nostri:

    1. Consultanta: in Managementul riscului si al portofoliului pentru institutii de microfinantare, Management strategic, Parteneriate si aliante strategice, Management Functional: Marketing, Contabilitate, Resurse Umane, Asistenta tehnica in intocmirea procedurilor de managementul riscului, managementul relatiei cu clientii, manangementul performantei sociale si financiare, Asistenta in accesarea fondurilor de asistenta financiara nerambursabila pentru cofinantarea proiectelor investitii, instruire si dezvoltare.
    2. Instruire: Programe de instruire pentru IMM-uri, antreprenori si institutii de microfinantare pe diferite teme de antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor: management strategic, mamangementul riscului, managementul proiectelor de investitii si dezvoltare, managementul vanzarilor, managementul echipei, etc.

Curs Managementul Riscului - Descriere (PDF)
Curs de marketing planning si dezvoltarea a noi produse - Descriere (PDF)
Curs de marketing mix, vanzari, comunicare si tehnici de negociere - Descriere (PDF)
Curs de managementul structurii de economie sociala pentru CAR - Descriere (PDF)

  1. Studii: Evaluarea performantei institutiilor de microfinantare; Plan de afaceri; Plan de marketing; Analiza - diagnoza; Studii de fezabilitate; Studii de piata; Evaluarea impactului programelor de dezvoltare si instruire, etc.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0754022250
Prelungirea Ghencea, nr. 95E, sector 6,
Distribuie