Eurom Consultancy & Studies - Consultanta management, marketing Bucuresti

Despre noi

Companie romaneasca, Eurom Consultancy and Studies ofera asistenta si consultanta clientilor sai pentru a imbunatatii performantele afacerilor lor. Eurom Consultancy and Studies doreste sa-si atinga scopurile prin :

    • Asigurarea satisfactiei clientilor prin punerea la dispozitie de servicii de consultanta de top. Intelegerea problemelor unice ale clientilor trebuie sa conduca spre solutii potrivite.
    • Incredere, confidentialitate, respect si loialitatesunt valorile centrale pe care ne construim relatiile. Toate actiunile sunt subordonate dorintei de a construi relatii reciproce de lunga durata.
    • Asistenta in implementarea solutiilor recomandate clientilor. Un proces de lunga durata este adaptarea structurii si culturii companiei la schimbarile dinamice ale pietii. Aceasta este mai dificila in conditiile unei economii in tranzitie, unde asigurarea flexibilitatii devine o priotate si un lucru necesar pentru supravietuire.
    • Consultantii Eurom Consultancy and Studies, cu o experienta vasta, au o foarte buna cunoastere atat a realitatii Romanesti cat si a metodelor si modelelor manageriale din vestul Europei. Experienta dobandita in misiunile de consultanta cat si accesibiltatea rapoartelor Eurom Consultancy and Studies devin o adevarata interfata de comunicare si ofera certitudinea folosirii unei abordari vest-europene a problemelor romanesti.
  • Eurom Consultancy and Studies intelege importanta investitiei in oameni si ii motiveaza corespunzator. Prin traininguri si dezvoltare personala confera putere companiei: Abilitatea de a forma echipe flexibile, cu profesionisti de top.
Galerie foto
Categorii
Date de contact
0754022250
Prelungirea Ghencea, nr. 95E, sector 6,
Distribuie