Euro Construct Trading '98, Constructii civile si industriale - Bucuresti

Despre Euroconstruct Trading `98

Euroconstruct Trading `98 – We Build the Future 

Societatea Comerciala “EURO CONSTRUCT TRADING ’98 SRL” a fost infiintata in anul 1998, de la infiintare si pana astazi a devenit o firma de traditie si renume in domeniul constructiilor de autostrazi, drumuri, poduri, constructii civile, instalatii electrice, sanitare, alimentare cu apa, canalizare, executii linii tramvai, constructii /consolidare tuneluri, galerii, statii de metrou, constructie linii de metrou in executie mecanizata, lucrari de constructii a cailor ferate  de suprafata si subterane, constructia de poduri si tuneluri la caile ferate, operatiuni de manevra si/sau transport feroviar pe linie ferata industriala si nu numai, in ultimul timp isi desfasoara activitatea in domeniul colectarii, depozitarea deseurilor nepericuloase, periculoase,  tratarea, eliminarea si transportul deseurilor periculoase, nepericuloase, activitati de decontaminare, activitati de laborator pe parte de constructii si mediu. Extractia pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii, extractia pietrei calcaroase, gipsului, cretei si a ardeziei. Extractia pietrisului si nisipului, extractie argilei si caolinului. Producere si comercializare agregate naturale stabilizate cu lianti hidraulici. Fabricare si comercializare materiale pentru drumuri: mixtura asfaltica, betoane, emulsii bituminoase, mastic bituminos. Constructii hidrotehnice-lucrari de imbunatatiri funciare. Transporturi rutiere de marfuri, transport de marfa pe cale ferata. Servicii de inchiriere a autovehicule cu deservent si inchiriere utilaje cu deservent. Servicii publice de salubrizarea a localitatilor, servicii de intretinere spatii verzi.

De la momentul infiintarii si pana in prezent, S.C. EURO CONSTRUCT TRADING’98 S.R.L. si-a dezvoltat un puternic patrimoniu intangibil: o baza de clienti si furnizori permanenti, contracte de colaborare cu societati puternice, parteneriate cu autoritatile publice, o reputatie solida tradusa in bonitate si solvabilitate in raport cu bancile si colaboratorii, o bogata experienta a personalului executiv si a conducerii.

Cu toate ca piata de profil este foarte concurentiala si are o dinamicitate specifica, prin politica proactiva implementata de managementul companiei inca de la momentul infiintarii, S.C. EURO CONSTRUCT TRADING’98 S.R.L. ofera o gama variata si completa de servicii care au impus-o în topul societatilor din Romania

Structura organizatorica este determinata si adoptata pentru a raspunde oricarei situatii conjuncturale, fara a omite si elimina vreuna din functiile sau obligatiile societatii, inclusiv în ce priveste elementele constitutive ale SR EN ISO9001. Se asigura de fiecare data crearea cadrului organizatoric-functional cel mai potrivit pentru îndeplinirea de catre firma a obligatiilor asumate prin contracte precum si aplicarea strategiei manageriale si a politicii în domeniul calitatii. În scopul satisfactiei depline a beneficiarilor, pentru mentinerea încrederii în calitatea lucrarilor, produselor/serviciilor si pentru demonstrarea capabilitatii si competitivitatii în conditii de rentabilitate economica s-a decis implementarea, mentinerea, certificarea si îmbunatatirea continua a unui sistem de management al calitatii.

În ceea ce priveste cantitatea de lucrari care se ofera beneficiarilor, compania poate fi considerata un furnizor competitiv, care poate asigura un volum mare de lucrari cu consumuri reduse (datorita pierderilor foarte mici), respectând normele si standardele de calitate si termenul contractual de predare a lucrarilor contractate. În cadrul unitatii se desfasoara un flux continuu de activitate productiva prin asigurarea tuturor materialelor si materiilor prime necesare în cadrul productiei, asigurate în regie proprie în limita posibilitatilor.

Întreaga activitate este sustinuta de un sistem informatic dotat cu echipamente la nivelul tehnologiei actuale, care asigura o mare capacitate de stocare, prelucrare si furnizare a informatiilor precum cele: financiar contabile, evidenta de gestiune, achizitia, lansarea si urmarirea lucrarilor, evidenta utilajelor si mijloacelor de transport, resurse umane etc..

 

Galerie foto
  • ...