Euro Construct Trading '98, Constructii civile si industriale - Bucuresti

Laborotoare - Euroconstruct Trading `98

Orice mare companie din domeniul infrastructurii are obligatia de a cerceta si de a inova in domeniul in care activeaza, pentru perfectionarea, dar in acelasi timp, simplificarea serviciilor, dezvoltand tehnologii eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator.

Exact acest lucru facem si noi. Pe parcursul anilor, am investit masiv in dezvoltarea unor laboratoare de proiectate-cercetare, atragand in cadrul companiei cei mai buni profesionisti din domeniu, alaturi de care am reusim sa realizam numeroase proiecte de infrastructura.

Privim cu incredere spre viitor si ne preocupa fiecare aspect al proiectelor la care luam parte. De aceea, Euro Construct Trading 98 investeste constant in achizitia celor mai performante tehnologii, echipamente si utilaje din domeniile in care activam, imbunatatind constant laboratorul nostru in incercarea de a ne perfectiona si de a obtine acea satisfactie maxima din partea contractorilor nostri.

Euro Construct 98 detine un laborator de analiza si incercari in domeniul constructiilor autorizat ISC si AFER. Echipamentele detinute ne permit sa efectuam analize complexe de mare acuratete, datele obtinute fiind reportate in buletine de incercari.

Galerie foto
  • ...