Esrom Serv All - Service auto Voluntari

Igienizare Aer Conditionat Autovehicule

Efectuam servicii de igienizare si curatare a aerului conditionat si habitaclului autovehiculelor in service-ul auto Esrom aflat in Pipera – Voluntari.

Eliminarea mirosurilor neplacute
Eliminarea mirosurilor neplacute din interiorul  habitaclului masinii se face printr-un tratament cu ozon netoxic si fara substante chimice
Mirosul de aer curat dupa o ploaie torentiala sau o furtuna se datoreaza, in cele mai multe cazuri, datorat generarii naturale de ozon.
Ozonul este printre cei mai puternici dezinfectanti, este mult mai puternic decat clorul in distrugerea germenilor, bacteriilor si virusurilor, dar fara sa lase in urma acelasi miros puternic.
Igienizare sistem aer conditionat Auto la Esrom Auto, Intr. Nita Pintea Nr.2 Voluntari Ilfov – Cartier Pipera
Tratamentul cu ozon pentru habitaclu
Eliminarea mirosului de tutun
Eliminarea mirosului provenit de la animalele de companie
Eliminarea mirosului de combustibil si fum
Indepartarea mirosului de alimente varsate in masina
Distrugerea bacteriilor impreuna cu mirosul provocat de acestea din tubulatura si aeroterma autoturismului dumneavoastra
Despre ozon
Ozonul este cel mai puternic oxidant si dezinfectant, mai puternic decat clorul. Acesta distruge bacteriile si virusii, elimina mirosurile neplacute din aer, mucegaiul si ciupercile. Igienizarea climei auto cu ozon are numeroase beneficii, printre care si eliminarea mirosului de fum de tigara, de ars si a altor mirosuri neplacute specifice utilizarii automobilului.

Service-ul auto Esrom ofera servicii de igienizare habitaclu cu ozon si curatare aer conditionat. Ozonatorul nostru MX4000  de ultima generatie este conceput special pentru igienizarea instalatiei de climatizare din interiorul autoturismelor.  Mirosurile neplacute sunt indepartate complet, si impreuna cu ele si virusii si bacteriile aferente. In acelasi timp, contorizam electronic timpul de ozonificare, concentratia de ozon si timpul de expunere. Fara ultraviolete, fara a adauga chimicale si fara reziduuri de ozon, acesta descompunandu-se in oxigen ulterior.

 

Galerie foto
  • ...