Esrom Serv All - Service auto Voluntari

Mecanica Auto

Daca ai nevoie de o revizie tehnica periodica a masinii, ai o problema tehnica sau de diagnostic mai complex, la Esrom vei gasi intodeauna suportul tehnic necesar.

Esrom ofera servicii de mecanica auto si de intretinere vehicule pentru a mari durata de viata a autovehiculului si a oferi utilizatorilor confortul necesar.

Mecanicii auto Esrom folosesc cele mai bune metode de intretinere si reparatii auto. Oferim asistenta completa pentru masina dumneavoastra.

Esrom ofera urmatoarele servicii de mecanica auto pentru urmatoarele sisteme:
REVIZII SI INTRETINERE AUTOVEHICUL
Revizii tehnice uzuale (schimb ulei, schimb filter, inlocuire lichide) – inspectia motorului autovehiculului.
Schimbul uleiului.
Sistem de ungere si intretinere (inlocuit ulei motor, cutie de viteze, servo si diferential)
Schimbul acumulatorului.
Sistem franare masina: schimb placute frana, servofrana, senzori de uzura, etrierele, discurile, sabotii, tamburii de frana, lichid frana, cilindrii si alte accesorii
Service auto roti (dejantat, jantat, indreptat jante, echilibrat, hotel anvelope)
REPARATII AUTO
Servicii de reparatii auto:

Instalatia de aprindere si de pornire (contactul pentru chei, acumulator, bobina de inductie, bujia, inlocuire fise, debitmeru aer, supapa EGR, electromotorul de pornire etc
Instalatia de alimentare (pompa benzina, pompa injectie, carburator, colectorul de evacuare, injectoarele sau regulatorul de turatie.
Instalatia de racire ( lichidul de racier, radiatorul, pompa de apa, termostatul, ventilatorul si termocupla masinii)
Mecanismul de directie si suspensie a vehiculului (bielete directie, bielete antiruliu, pivoti, bucsi articulatii, arcuri, amortizoare si flanse)
Sistem de evacuare (tobe, sonda lambda, catalizator)
Transmisie (ambreiajul, diferentialul sau planetarele autoturismului)
Reparatii autoutilitare, autovehicule (dube transport marfa, microbuze transport persoane, pasageri etc.) cu o greutate de max. 3500 kg