Elnet Security - Paza si Protectie Bucuresti

Paza canina

 Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai Elnet Security implementeaza un nou serviciu , si anume paza si protectie canina.

Asiguram paza si protectia diferitelor obiective cu ajutorul cainilor de paza special antrenati, paza canina fiind noua tendinta in paza si protectie.

Acest serviciu se realizeaza cu ajutorul unor caini special antrenati pentru paza canina.

Dresajul cainilor de paza este realizat de catre specialistii Elnet Security, care lucreaza si ii antreneaza zi de zi pentru a proteja si pazi.

Un caine de paza nu doar urmareste si alerteaza dar si ameninta intrusul pana la punctul de retragere. Majoritatea cainilor de paza vor face instinctiv tot ce este posibil sa protejeze familia umana si zona pe care o considera ca fiind teritoriul lor, variind de la descurajarea intrusilor pana in cele din urma la atac. Din fericire, aparitia lor impunatoare si timbrul scazut sunt factori de descurajare pentru orice intrus. Cu toate acestea, raspunsul la dresaj al unui caine de paza ar trebui sa fie in topul listei calitatilor necesare. Aceasta calitate asigura ca simtul natural de protectie a teritoriului va ramane in limitele stabilite de lege.

Galerie foto
  • ...