Elnet Security - Paza si Protectie Bucuresti

Serviciul pompieri

Prin servicii pompieri privati ne-am propus sa preintampinam, reducem sau sa eliminam riscurile de producere a situatiilor de urgenta si a consecintelor acestora. Interventia in caz de incendiu se face 24/24.

Acordam o atentie deosebita procesului de recrutare, training si verificare a personalului nostru. Toata echipa participa periodic la cursuri de perfectionare profesionala.

Prin servicii pompieri privati beneficiati de:

  • acoperirea potentialelor riscuri atat din punct de vedere preventiv, cat si operational;
  • executarea oportuna a misiunilor si opertiunilor specifice;
  • corelarea performantelor tehnice ale mijloacelor de interventie cu specificul si gradul de periculozitate al situatiei de urgenta, in vederea unei exploatari optime si cu eficienta maxima a acestora;
  • indeplinirea criteriilor specifice prevazute in normele de prevenire si stingere a incendiilor, aplicabile in ramurile economice respective si in administratia locala, norme emise in conditiile legii de ministere sau de alte autoritati ale administratiei publice centrale de specialitate;
  • pregatirea si antrenamentul riguros al personalului.

Desfasuram activitati de interventie situatii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei.

Cand vorbim despre situatii de urgenta ne referim la cele ce pot avea loc in incinta beneficiarului sau pe teritoriul localitatii, a protectiei salariatilor si locuitorilor, a mediului, a bunurilor si valorilor.

Galerie foto
  • ...