Electrocube - Firma instalatii electrice Bucuresti

Proiectare instalatii electrice

Electrocube va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de Proiectare Instalatii Electrice pentru constructii civile, comerciale si industriale. Echipele Electrocube sunt realizate din specialisti autorizati care se vor asigura ca totul se desfasoara conform planului.

Etapa de Proiectare Instalatii Electrice este foarte importanta pentru buna functionare a sistemului electric. Orice greseala, oricat de mica ar putea pune in pericol locuitorii unui imobil sau angajatii unei companii si poate afecta buna functionare a afacerilor.

Deoarece ne dorim perfectiune si eliminarea oricarei greseli, in serviciul de Proiectare Instalatii Electrice folosim programe CAD de asistare la proiectare.

Oferim servicii de Proiectare Instalatii Electrice in urmatoarele domenii:
instalatii electrice de curenti slabi
instalatii electrice de protectie
instalatii electrice de alimentare cu energie electrica
instalatii electrice de distribuire a energiei electrice
instalatii electrice de iluminat (interior, exterior, de siguranta)
instalatii electrice de priza si forta.
Oricand aveti nevoie de consultanta pentru Proiectare Instalatii Electrice, va stam la dispozitie. Va oferim expertiza specialistilor in domeniu pentru realizarea diferitelor faze de proiectare a instalatiilor sau pentru asistenta tehnica in redactarea proiectelor complete.

Electrocube va sta la dispozitie cu servicii oferite atat de catre consultanti in proiectare electrica, dar si de catre ingineri care vor stabili corectitudinea planului perfect de proiectare a instalatiilor electrice, pentru a evita orice problema.

Galerie foto
  • ...