Electrocube - Firma instalatii electrice Bucuresti

Montare protectie supratensiune

Electrocube va ofera servicii profesioniste de Montare Protectie Supratensiune, realizate de catre electricieni autorizati ANRE la cele mai bune preturi.

Supratensiunea este una dintre cele mai neplacute si mai greu de controlat situatii cand vine vorba despre functionarea circuitelor electrice.

Cauzele aparatiei supratensiunii pot fi urmatoarele:
lovituri de trasnet in instalatia de paratrasnet a locuintei/imobilului
supratensionarea conductoarelor retelei de alimentare in urma unei lovituri de transet in apropiere
defecte ale instalatiei electrice
descarcari electrostatice
comutatii in instalatia electrica
intreruperea accidentala in amontei a nulului retelei de alimentare.
Cel mai des intalnite cauze care nu pot fi controlate sunt cele provocate de trasnet. Fiind un fenomen natural, nu poate fi anticipat, ci pot fi doar tinute sub control eventualele repercusiuni.

Exista mai multe tipuri de dispozitive de protectie la supratensiuni (SPD) si numai specialistii in domeniu pot determina care dintre acestea se potrivesc in cazul dumneavoastra:
SPD 1: descarcatoare ce se monteaza in tabloul general de alimentare; au rolul de a limita patrunderea in instalatie a curentilor de impuls cauzati de un trasnet
SPD 2: descarcatoare ce se monteaza in aval de SPD 1; acestea au rolul de a limita supratensiunile ce pot trece de prima protectie
SPD 3: descarcatoare ce se monteaza in apropierea aparaturii electronice pentru a o proteja (computere, televizoare, electrocasnice si alte electronice).
Apelati cu incredere la serviciul de Montare Protectie Supratensiune oferit de catre Electrocube si nu veti mai avea probleme!

Este foarte important sa contractati servicii autorizate de Montare Protectie Supratensiune, astfel incat lucrarea sa isi indeplineasca scopul.

Galerie foto
  • ...