Eisol Security - Proiectare, instalare, service sisteme de securitate Pantelimon, Ilfov

Proiectare Sisteme de securitate

Oferim servicii de proiectare sisteme de securitate atat pentru cladiri/spatii noi cat si pentru sisteme ce necesita modernizare sau inlocuire completa.

EISOL SECURITY este licentiata de catre Inspectoratul General al Poliei Romane sa efectueze lucrari de proiectare pentru sisteme de securitate, detinand personal calificat atat pentru activitatea de proiectare cat si pentru activitatile ulterioare (instalare, mentenanta), avand  ca activitate principala COD CAEN “7112 – Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea” si este specializata in proiectarea sistemelor de securitate de detectie, semnalizare si alarmare la incendiu, sisteme de detectie si alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video si sisteme de control acces.

Proiectul sistemului electronic de securitate se elaborează în urma analizei soluţiilor oferite de consultanţii Team Risk şi poate cuprinde unul sau mai multe subsisteme. Pregătirea de specialitate a inginerilor noştri a condus la colaborarea în partea de proiectare cu firme importante din domeniul securităţii.

Galerie foto
  • ...