Costa Utilaje, Comercializare utilaje constructii - Tunari / Ilfov

Incarcator telescopic MST ST 13 35

Categorii: Incarcatoare telescopice, Încarcatoare telescopice agricole, Utilaje agricole, Utilaje constructiiBrand: MST.

Gama completa de incarcatoare telescopice este compusa din 6 modele.

Caracteristici model MST ST 13.35:Putere motor:100 CPCapacitate de ridicare maxima:3.500 kgInaltime maxima de ridicare:13.00 mExtensie maxima a bratului pe orizontala:9.00 m

Descriere

Încarcatoarele telescopice MST sunt dezvoltate special pentru a servii sectoarele agriculturii, constructiilor, industriei si reciclarii.

Gama completa de încarcatoare telescopice MST ofera solutii oricaror cerinte într-o gama larga de aplicatii, de la ferme pâna la santiere de constructii, de la porturi pâna la depozite. De la 1 la 17 metri, incarcatoarele telescopice MST ofera manevrabilitate ridicata cu comenzi ergonomice, cabina confortabila si sigura pentru operator si vizibilitate totala a actiunii pe teren.

Un utilaj care poate fi echipat cu diverse accesorii ofera operatorului o utilizare multifunctionala în toate tipurile de terenuri sau activitati. Modelele mici sunt capabile sa lucreze si în containere, gratie sasiurilor lor compacte.

Avantajele utilizarii incarcatoarelor telescopice:

Manevrabilitate mare în spatii înguste;Vizibilitate sporita;Manevrabilitate excelenta pe toate tipurile de teren;Cabina confortabila si ergonomica;Control facil al tuturor functiilor si sistem de siguranta din interiorul cabinei;Simplitate a sistemului de control;Accesorii ce pot fi montate diverse, peste 30 de tipuri;Usor de întretinut;Consum redus de carburant.Gama completa de incarcatoare telescopice este compusa din 6 modele.

Caracteristici model MST ST 13.35:

 

Galerie foto
  • ...