Costa Utilaje, Comercializare utilaje constructii - Tunari / Ilfov

Buldoexcavator Eurocomach E 245 k

Buldoexcavator Eurocomach E 245 k

 SKU: Costa014Categorii: Buldoexcavatoare, Utilaje constructiiBrand: Eurocomach.Caracteristici model buldoexcavator Eurocomach E 245 k:Putere:  48.4 CP / 35.6 kWCapacitate cupa:  0.45 m3Greutate operationala:  3.800 kg

Descriere

Performanta excelenta si dimensiuni reduse

Relatia perfecta dintre puterea motorului (Kubota 2197 cc 48.4 CP) si capacitatea hidraulica, dimensiunile reduse (1450 mm latime) si capacitate de încarcare excelenta (1600 kg cu furci) sunt doar câteva dintre elementele care caracterizeaza buldoexcavatorul Eurocomach E245 K.

Acest buldoexcavator este preferat in constructii de cladiri, la lucrari de drumuri sau la diverse lucrari de intretinere ale diverselor societatilor.

Agilitate si stabilitate

Articularea si oscilatia centrala permit o raza de directie foarte redusa, în scopul de a lucra în cele mai înguste spatii, mentinerea vitezei si stabilitatii in orice conditii de lucru.

De neoprit

Tractiunea 4 x4, cele doua viteze de transfer (maxim 20 kmh), greutatea redusa si pneurile de mari dimensiuni, il fac cu adevarat de neoprit, gata sa lucreze pe orice tip de teren, fara a deteriora solul. Este apreciat în mod special de catre firmele de gradinarit si companiile care intretin zonele verzi, precum si companii care activeaza în centrele oraselor istorice.

Versatilitate

Cuplarea rapida frontala (mecanica standard si hidraulica la cerere) permit schimbarea rapida a diferitelor accesorii. Si pe acest model de buldoexcacatoare se pot monta toate accesoriile caracteristice buldoexcavatoarelor.

Caracteristici model Eurocomach E 245 k:

 

Galerie foto
  • ...