Ebi Dent - Clinica Stomatologica Bucuresti

Implantologie

 AVANTAJELE IMPLANTURILOR DENTARE

Mai stabile si mai confortabile: Spre deosebire de punti si coroane, protezele suprapuse pe implant ofera mai multa stabilitate si confort, întrucât sunt sustinute de implanturi dentare care sunt plasate chirurgical în maxilar.
Implanturile dentare înlocuiesc radacinile dintilor naturali prin umplerea golului datorat dintilor lipsa. Ca si radacinile dintilor naturali, acestea ofera, de asemenea, stimulare la nivelul maxilarului. Prin urmare, prevenirea resorbtiei mandibulei.
Îmbunatatesc capacitatea de mestecat si de a vorbi: Deoarece, implanturile dentare sunt fixate, ele pastreaza implanturile peste proteza la un loc. Astfel, va ajuta sa mestecati si sa vorbiti corect.
Pastreaza structura faciala: prin furnizarea de stimulare la nivelul maxilarului, implanturile dentare contribuie, de asemenea, la pastrarea structurii faciale prin prevenirea  îmbatrânirii premature.
Curatarea este usoara: implanturile dentare îmbunatatesc, de asemenea, sanatatea orala, deoarece sunt usor de curatat. Tot ce trebuie sa faci este sa-i tratezi ca pe dinti si sa i perii in mod natural si sa-i folosesti în mod regulat.
Te salveaza de la momente de disconfort: protezele excesive amovibile tind sa alunece în timp ce mesteci sau vorbesc, ceea ce te face sa te simti jenat în fata celorlalti. Însa, cu proteze dentare de implant, puteti mesteca sau vorbi bine, deoarece nu aluneca. Acestea te fac sa ai un zâmbet uimitor, salvându-te astfel de o astfel de jena.
Imbunatatire rapida a calitatii vietii: O reabilitare protetica fixa de arcada edentata complet realizata in aceeasi zi duce rapid la cresterea satisfactiei pacientului in ceea ce priveste functia, estetica, vorbirea si stima de sine.
Un timp de tratament mai scurt: Inclinarea implanturilor posterioare evita necesitatea unor proceduri de grefare osoasa consumatoare de timp, in timp ce incarcarea imediata scurteaza timpul de finalizare a tratamentului.

Galerie foto
  • ...