Dr. Lupu - Dental & Implant Center Bucuresti

Implantologie

Implanturi dentare rapide si sigure

Chiar daca ai pierdut un dinte, mai multi sau chiar toti dintii, implanturile dentare sunt cea mai buna solutie de înlocuire a unui dinte natural.
Implanturile dentare rapide reprezinta baza unei lucrari dentare ceramice cu aspect natural si design dentar estetic.
Implanturile dentare garanteaza o rezistenta îndelungata si stopeaza resorbtia osoasa în cazul arcadei edentate.
Ce este un implant dentar?
Un implant dentar este format din câteva componente: radacina artificiala realizata din titan pur, acest material fiind folosit cu succes în timp, fara a cauza reactii alergice.
Apoi folosim aceste radacini artificiale inserate în osul maxilar sau mandibular pentru a crea baza pentru partea vizibila a implantului, suprastructura denumita bont protetic.
Bonturile protetice vor fi baza unor coroane dentare ceramice sau punti dentare ceramice fixe realizate prin tehnologie laser si CAD CAM.
Conditii prealabile implantarii: dinti vecini sanatosi si tesut gingival sanatos.

Implanturile dentare iti cresc calitatea vietii!

Cum se realizeaza inserarea implantului dentar?
Inserearea implanturilor dentare în clinica stomatologica este o etapa chirurgicala realizata sub anestezie locala si conditii sterile de operare.
Asadar operatia de inserare a implantului este total nedureroasa si minim invaziva.
Ce se întampla mai exact?
Dentistul îndeparteaza tesutul gingival în locul exact determinat anterior pe tomografia 3d si realizeaza o mica gaura în cativa pasi cu freze chirugicale racite cu ser fiziologic. În locasul realizat este plasat implantul dentar care este înfiletat în tesutul osos. În cazul în care este posibil se ataseaza un bont de vindecare ce are rolul de a conforma tesutul gingival în perioada de vindecare. Deasupra este construit un dinte provizoriu daca sunt dinti vecini prin colarea unui material compozit, astfel fiind protejata complet zona si pacientul neavând restrictii de masticatie.
Dintii provizorii realizati pe loc din compozit, cresc cel mai mult confortul pacientului dupa interventia de inserare a implantului dentar. Suntem mândri ca folosim tehnici ce ii fac fericiti pe pacientii nostri!

 
 
Ce poti sa faci ca sa te bucuri de implanturi cât mai mult timp?

Implanturile dentare sunt cea mai sigura solutie de înlocuire a unui dinte lipsa, dovedit stintific prin studii documentate de 40 de ani.
Ingrijirea implanturilor este deosebit de importanta în toate fazele tratamentului si dupa aceea. Vino la 6 luni în clinica stomatologica Dr. Lupu pentru controlul si curatarea implantului. Inspectam si curatam implanturile, dintii si gingiile. Curatarea profesionista contribuie în mod semnificativ la mentinerea pe termen lung a implanturilor.

 
 

Avantajele dintr-o privire ale implantului dentar:

  • Solutie pentru termen lung;
  • Estetica naturala dentara datorita ceramicii si Zirconiului;
  • Grad ridicat de confort al masticatiei;
  • Pozitia maxilarului ramâne stabila;
  • Coroane fixe si rezistente;
  • Nu slefuim dintii adiacenti;
  • Mai multa siguranta si bucurie a vietii;
  • Ne angajam sa oferim pacientilor nostri materiale de calitate.
Galerie foto
  • ...