DI-VET - Urgente Veterinare Bucuresti

Unitate Urgente Veterinare

UPU-VET – Unitate Primiri Urgente Veterinare deservita de ambulanta veterinara
Cu o echipa medicala pregatita pentru interventia rapida, serviciu NON-STOP de ambulanta veterinara pus la dispozitia dumneavoastra de clinicile veterinare DI-VET MEDICAL !

Ambulanta este deplasabila oriunde in Bucuresti si in afara acestuia.

Contact: 0732.112.VET  ( 0732.112.838 ) sau 0727.60.62.62.

Ambulantele  sunt  disponibile in permanenta, fiind deservite de cate un medic specializat pe cazuri de urgenta si un asistent.

In dotarea cabinetelor DI-VET intra trei ambulante, echipate complet pentru cazuri de urgenta: trusa medicala de interventie rapida, echipament de oxigenoterapie, optional ecograf mobil de inalta performanta, timpul de interventie fiind de cateva minute, functie de gravitatea cazului si de distanta de parcurs.

In atributiile medicului care deserveste ambulanta intra aprecierea gravitatii cazului, cu stabilirea unui diagnostic prezumtiv, interventia de urgenta acolo unde este cazul sau transportarea  de urgenta animalului la una dintre clinicile noastre.

Ambulanta poate fi solicitata pentru cazuri de urgenta, sau pentru consultatii si / sau tratamente in derulare, la domiciliul clientului. Deasemenea, serviciul de ambulanta poate fi solicitat pentru transportul unui animal fie la una din clinicile DI-VET, fie catre o locatie anume dorita de proprietar, in situatia in care acesta nu dispune de un mijloc de transport personal.

Galerie foto
  • ...