DI-VET - Urgente Veterinare Bucuresti

Chirurgie veterinara

Interventiile chirurgicale se realizeaza in sali special amenajate, complet echipate cu aparatura moderna si performanta, care permit atat realizarea unor interventii de mica chirurgie, cat si a unor interventii chirurgicale de anvergura.
Chirurgie generala
Chirurgie tesuturi moi
Ortopedie
Microchirurgie – In dotarea cabinetului exista un microscop chirurgical pentru interventii minutioase, ca de exemplu: pentru tendoane, ligamente, vase de sange si mai ales pentru animale foarte mici ca: hamsteri, papagali, reptile etc.
Pacientul va fi monitorizat pe tot parcursul interventiei, cat si in perioada de recuperare si/sau convalescenta. In plus, apartinatorii vor primi indrumari medicale pe toata perioada de convalescenta pana la vindecarea completa a animalului dumneavoastra de companie.
Monitor- pulsoximetru – este un monitor al activitatii cardiace si al concentratiei de dioxid de carbon din sange. Se utilizeaza pentru monitorizarea pacientilor in timpul interventiilor chirurgicale laborioase , dar si pentru diagnosticarea eventualelor afectiuni cardiace sau pulmonare .

Galerie foto
  • ...