Deus Group - Administrare imobile Bucuresti

Despre Deus L& G Administrare 2003

Societatile de administrare şi-au stabilit, încă de la începutul activităţii lor, ca obiectiv principal, asigurarea la standarde europene a activităţii de administrare a proprietăţii. Acestea au ca obiect principal de activitate, administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract - cod CAEN 6532.

Societatile poartă întreaga raspundere faţă de derularea în cele mai bune condiţii a contractului de administrare a imobilului şi faţă de funcţionalitatea şi integritatea elementelor proprietăţii comune, faţă de mijloacele materiale ale asociaţiei de proprietari si de utilizarea în bune condiţii a acestora. Administrarea se face cu personal specializat, angajat al societatilor.

Experienţa întregului colectiv al societatilor ( economisti, contabili, operatori calculator, administratori imobile atestati, electricieni, curieri, casieri) în domeniul administrării imobilelor, profesionalismul şi responsabilitatea acestuia în rezolvarea problemelor cu care se confruntă proprietarii de imobile în fiecare zi, ne permit să oferim servicii de înaltă calitate în activitatea pe care o desfaşurăm.

Conducerea societatilor este asigurată de personal cu studii economice şi tehnice, specializaţi în administrarea imobilelor prin cursuri organizate de Ministerul Muncii, fiind atestati de catre autoritatile administratiei publice locale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722311179; 0766596603
Str. Huedin, Nr. 3, bl. 7, sc. 3, ap. 41, sector 4, Bucuresti
Distribuie