Deus Group - Administrare imobile Bucuresti

Administrarea tehnica

Verificarea sau avizarea, daca este cazul, a indexului contoarelor de retea aferente, procurarea mijloacelor materiale necesare întretinerii si reparatiilor curente ale elementelor proprietatii comune, raspunderea asupra integritatii acestora.

  Înstiintarea comitetului executiv si luarea masurilor necesare pentru efectuarea la timp si eficient a lucrarilor de întretinere si reparatii.

 Urmarirea realizarii contractelor cu persoane fizice sau juridice pentru: reparatii, închirierea unor spatii sau elemente din proprietatea comuna, activitati sociale si alte tipuri de activitati.

 Supravegherea executiei lucrarilor de reparatii si de întretinere si participarea la receptia lor, consemnând finalizarea acestora, asigurarea efectuarii de plati corespunzatoare stadiului lucrarii.

 Controlul îndeplinirii obligatiilor contractuale ale personalului angajat de asociatia de proprietari pentru curatenie, încarcarea si evacuarea gunoiului menajer si alte activitati, si în caz de încalcare a acestora, sesizarea comitetului executiv.

 Inspectarea proprietatii comune în vederea înlaturarii defectelor aparute la instalatiile de folosinta comuna si a eliminarii pierderilor care determina cresterea nejustificata a cheltuielilor asociatiei de proprietari (scurgeri de apa etc.).

 Asigurarea consumabilelor de birotica necesare desfasurarii activitatilor prevazute în contractul de administrare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722311179; 0766596603
Str. Huedin, Nr. 3, bl. 7, sc. 3, ap. 41, sector 4, Bucuresti
Distribuie