85 Fan Prest - DepanareLaptop.ro Bucuresti

Curatare lichid de pe placa de baza a laptopului

Ai varsat lichide pe laptop? Vino de urgenta pentru o curatare lichid placa de baza! Tehnicienii nostri dispun de cele mai avansate tehnologii pentru curatare lichid placa de baza, astfel ca vor reusi sa indeparteze lichidele rapid si eficient, inainte ca piesele componente de baza sa fie avariate!

Cand este necesara o curatare lichid placa de baza?

Stim cu totii ca electronicele nu se impaca cu lichidele deloc. Insa multi dintre noi avem obiceiul de a sta cu un pahar de suc sau cu o cafea langa laptop si, evident, accidentele se intampla. Si atunci trebuie sa reeactionezi cat mai repede!

Lichidul patrunde foarte usor printre taste, pe langa tastatura sau butonul de pornire si ajunge imediat pe placa de baza. In cazul fericit in care ai oprit laptopul la timp si lichidul nu a ajuns printre piesele placii de baza sa faca un scurt si sa strice vreo componenta a placii de baza, aceasta trebuie curatata inainte ca oxidul sa se formeze (in functie de lichid, acesta se formeaza in maximum 24 de ore). Odata format oxidul, acesta corodeaza cablajele placii de baza, piesele, lipiturile pieselor pe placa de baza si, in final, daca nu este inlaturat, cablajele vor fi distruse definitiv si nu se va mai putea repara.

Galerie foto
  • ...