DentFlor ProActiv - Cabinet Stomatologic Bucuresti

Implant dentar

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar reprezinta metoda de inlocuire a unui dinte lipsa (indiferent de motiv). Este o radacina artificiala plasate in osul mandibular sau cel maxilar. Implantul este format dintr-o culoare alba, o parte de legatura cu surubul si surubul cu rol de radacina.

Cine poate apela la un implant dentar?

Servicii stomatologice Pantelimon: Oricine poate apela la un implant dentar, limitele se afla in randul copiilor si al adolescentilor unde cresterea dintilor nu s-a finalizat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cat dureaza o astfel de interventie? Cat de dureroasa este?

Durata unei interventii de acest tip este diferita in functie de nevoia pacientului, insa poate incepe de la 50 de minute, dar se poate ajunge si la mai mult de atat.

Servicii stomatologice Pantelimon: Implantul dentar nu este o metoda dureroasa. Se efectueaza sub anestezie locala, deoarece astfel medicul se afla in permanenta comunicare cu pacientul. La cererea speciala se poate folosi o anestezie intravenoasa (cazuri exceptionale).

Ce trebuie sa fac pentru a incepe metoda de inlocuire a unui dinte?

Cabinetul Stomatologic DentFlor ProActiv Pantelimon, Bucuresti solicita pacientilor sa se prezinta cu o radiografie panoramica recenta si cu un buletin de analize care sa contina: Hemoleucograma, Glicemie, Calcemie, Colesterol,  Timpi de sangerare, Timpi de coagulare, Acid uric, Uree, VSH.
 
 
 
Cum aleg cel mai bun implant dentar?

Implantul dentar se stabileste impreuna cu medicul stomatolog. Cazurile sunt unice, iar aceasta alegere se face doar in urma unui consult special. In functie de nevoia dumneavoastra medicul poate decide ce implant este necesar.

Implantul dentar trebuie schimbat la o perioada de timp?

Rareori implantul dentar nu se integreaza in os, insa un control la o perioada de timp stabilita in prealabil cu medicul stomatolog, poate prevenii orice fel de problema dentara, nu doar cele legate de un implant dentar.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314051226
Sos. Pantelimon, nr. 354, Sector 2
Distribuie