Ivory Dentfix- clinica stomatologica -Bucuresti

Aparate dentare

Destinate copiilor, adolescenților, dar și adulților, tratamentele ortodontice folosind aparate dentare intră într-o anumită măsură sub incidența esteticii dentare pentru că se adresează pacienților care își doresc un zâmbet perfect și impecabil aliniat. Ortodonția ține însă și de domeniul stomatologiei profilactice: anomaliile pe care le corectează sunt, de cele mai multe ori, pasibile să ducă la complicații mai grave decât cele de natură estetică.

Tratamentele de ortodonție care folosesc un aparat dentar au ca scop corectarea malocluziei (închiderea greșită a gurii) și a malpoziției dentare (poziționarea incorectă a dinților pe arcade) – defecte adesea interconectate.

Noi oferim servicii de evaluare ortodontică cu metode specifice: examinarea orală, facială și funcțională, mai multe tipuri de fotografii și raze X, cât și modelaje speciale ce reproduc dantura și ocluzia. În urma acestei evaluări vom decide care este tipul de tratament de care aveți nevoie: de exemplu, terapie fixă (aparate dentare cu brackets) sau aparate dentare mobile (plăci).

Galerie foto
  • ...