Dentexcela 3-clinica stomatologica-Bucuresti

Servicii Ortodontie

Ortodonția este specialitatea stomatologică care asigură așezarea în poziție normală a dinților pe arcadele dentare.

Specialiștii clinicii stomatologice DentExcela3 aplică tratamente ortodontice atât în funcție de vârstă cât și de necesitățile medicale ale fiecărui pacient în parte.

Tratamentul ortodontic are următoarele obiective: îmbunătățirea sănătății dentare, evitarea apariției parodontopatiilor, cariilor, uzura smalțului, precum și rezolvarea problemelor de articulație temporo-mandibulară (zgomote, dureri articulare) și nu în ultimul rând obținerea unui zâmbet estetic.

Aparate ortodontice fixe Aparatul fix de safir ORMCO

Este confecționat din safir pur, atent șlefuit și incredibil de transparent astfel încât oferă aspectul aproape invizibil. Până nu demult singurele tratamente disponibile erau cele cu aparate metalice sau din material ceramic mai opac, mai închis la culoare decât smalțul dentar. Astăzi fiecare pacient poate beneficia de tratament ortodontic aproape invizibil chiar pe suprafața externa a dinților.

Aparatul ortodontic prin tehnica linguală INCOGNITO

Este aplicat direct pe suprafața internă a dinților astfel încat nimeni nu va ști că sunteți purtătorul unui aparat dentar. Brackeții INCOGNITO sunt individualizati pentru fiecare dinte în parte și sunt extrem de plați, făcând astfel mai ușoară acceptarea de către pacient. Un alt mare avantaj al aparatului INCOGNITO este faptul că demineralizarea pe suprafața vestibulară (externă) a dintelui nu are loc, având în vedere ca brackeții se aplică pe suprafața linguală (internă).

Aparate ortodontice mobile Invisalign

Abordare estetică ce constă în realizarea unor gutiere transparente a căror număr poate varia în funcție de gravitatea anomaliei. Gutierele sunt schimbate de către pacient din două în două săptămâni.

Avantajele acestui tip de tratament:

  • Aspect - aparat ortodontic fără brackeți
  • Confort - gutierele pot fi date jos în timpul mesei
  • Siguranță - reduce riscul aparițiilor cariilor sau a bolilor gingiilor
Galerie foto
  • ...