Dental Stephany-clinica stomatologica- Bucuresti

Servicii Parodontologie / Parodontoza

Parodontologia este specialitatea care se ocupă cu recunoaşterea şi tratarea afecţiunilor ce interesează structurile care susţin şi protejează dintele, şi anume gingie, ligamente parodontale şi os alveolar (parodonţiu).

"Paradontoza", așa cum o numesc în mod uzual pacienții, nu mai este de mult o enigmă. În cadrul primei consultații, se cercetează cauzele care au favorizat apariția retracției gingivale şi resorbției osoase, inclusiv a mobilității dentare şi ulterior se tratează cauzele.

Sănătatea structurilor parodontale se menţine printr-o igienă corect efectuată şi prin vizitele regulate la medicul stomatolog, care poate identifica şi preveni din timp bolile parodontale.

Însă, dacă boala parodontală s-a instalat, veţi observa simptome specifice, precum retracţia gingiilor, sângerări gingivale, inflamaţie gingivală, miros neplăcut al gurii sau chiar mobilitate dentară. În acest caz vizita la medic este obligatorie.

Faptul că nu avem dureri sau carii dentare nu înseamnă neaparat că sanătatea orală este adecvată. Numai în urma unui consult stomatologic putem face această afirmaţie.

Cabinetul stomatologic Dental Stephany vă stă la dispoziție cu profesinalism și multă grijă, indiferent de complexitatea problemelor dumneavoastră de ordin stomatologic.

Galerie foto
  • ...