Dental Stephany-clinica stomatologica- Bucuresti

Implant dentar

Implantul dentar este soluția pe termen lung pentru un aspect natural al danturii dumneavoastră.

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este inovația medicală a stomatologiei ce implică refacerea integrităţii arcadelor dentare prin inserarea în os a implantelor dentare.

Implantul dentar este înlocuitorul artificial al rădăcinii dintelui natural, fiind de forma unui "șurub" ce se ancorează în os la nivelul alveolei dintelui lipsă, și susține pe porțiunea sa superioară o coroană artificială, o punte sau va oferi sprijin pentru fixarea unei proteze dentare.

Implanturile dentare sunt confecționate din materiale (titan/zirconiu) compatibile cu tesuturile vii, care se integrează eficient în tesutul osos.

Care sunt beneficiile implanturilor dentare?

  • Estetică. Daca este realizat corect, implantul dentar este greu de deosebit de dinții naturali. Protezele se pot desprinde sau arată nenatural dacă culoarea lor nu se potrivește cu cea a gingiei.
  • Permanență și fiabilitate . Odată ce implantul este integrat complet în os, el funcționează la fel de bine ca și un dinte natural, iar pacientul poate consuma alimentele pe care le dorește sau zâmbi fără nici o reținere.
  • Confortabilitate. În cazul protezelor dentare, consumul unor alimente mai dure, poate fi problematică, putând cauza desprinderea protezei sau apariția durerii la nivelul gingiei din pricina presiunii prea mari. De asemenea, implanturile dentare pot fi folosite pentru a sustine protezele, îmbunătățindu-le semnificativ funcționalitatea.
  • Ajută la păstrarea sănătății dinților
  • Economie. Odată ce a fost realizat corespunzator, implantul dentar este soluția ideală pe termen lung pentru dinți puternici cu aspesct natural, scutind astfel pacientul de alte costuri.
  • Cât costă un implant dentar? Prețuri implanturi dentare Implant dentar – de la 300 euro AB Dental – 300 euro Miss – 400 euro Implantium - 450 euro Bredent – 500 euro

    Galerie foto
    • ...