Dental Progress -clinica stomatologica-Bucuresti

Pedodontie - Stomatologie Copii

Este uşor să avem o dantură frumoasă şi sănătoasă toată viaţa dacă a fost îngrijită şi supravegheată încă din primii ani. De aceea, un copil trebuie să fie adus în mod regulat la stomatolog, pentru a se putea acţiona preventiv împotriva oricărei posibile afecţiuni (carii, afecţiuni gingivale, anomalii dento-maxilare etc.), să i se explice cum trebuie păstrată igiena dentară şi de ce este atât de importantă.

Pentru copii, ca şi pentru adulţi, prima impresie poate fi foarte importantă. Dental Progress este locul ideal pentru o primă vizită la stomatolog a unui copil, tocmai pentru că va găsi aici o atmosfera caldă, prietenoasă, relaxantă, care se va dovedi decisivă. Va învăţa reguli de igienă şi va primi sfaturi, dar va simţi şi că se distrează.

Medicii stomatologi de la Dental Progress îi pot ajuta şi pe părinţi să aibă grijă de dantura copiilor, explicându-le ce se poate face în acest sens la diverse vârste: când apar şi când cad dinţii de lapte, de când şi cum trebuie periaţi, cum se poate evita apariţia cariilor la vârste foarte fragede, cum trebuie pregătit un copil pentru vizita la stomatolog etc.

Nou! - Anestezic cu gust foarte plăcut (căpşuni, cireşe) special pentru copii.

Galerie foto
  • ...