Dental Progress -clinica stomatologica-Bucuresti

Lucrari protetica dentara

Afecţiunile grave ale dinţilor duc, de multe ori, la pierderea totală sau parţială a danturii. Cu ajutorul tratamentelor protetice se realizează refacerea dinţilor nefuncţionali şi înlocuirea celor deja pierduţi.

Rolul lucrărilor protetice este identic cu cel al dinţilor naturali, adică trebuie să asigure o masticaţie normală şi un aspect plăcut. În cazul pierderii parţiale a danturii, este important ca rezistenţa dinţilor naturali rămaşi să nu fie afectată prin suprasolicitare sau prin înclinare, aşa că lucrarea protetică trebuie realizată cât mai repede şi cât mai bine. O lucrare de calitate depinde în egală măsură de medicul stomatolog, de tehnicieni şi de materialele folosite.

Din acest motiv, Dental Progress se dovedeşte o alegere bună pentru executarea ireproşabilă a coroanelor şi punţilor dentare din diverse materiale (nobile, seminobile, ceramică), a diferitelor tipuri de proteze (fixe sau mobilizabile, cu sisteme speciale sau clasice etc.), a lucrărilor pe implanturi, a faţetărilor ceramice şi compozite, a tratamentelor de echilibrare ocluzală.

Nou! - Reconstituiri coronoradiculare din fibră de sticlă, cu elasticitate asemănătoare dentinei.

Galerie foto
  • ...