Dental One-clinca stomatologica- Bucuresti

Estetica dentara

Chiar daca sunt sanatosi, toti sau o parte din dintii tai nu arata asa cum ti-ai dori. Stilul de viata sau poate genele au conspirat si in acest moment iti doresti o schimbare de estetica

 

Poate ca problema este doar un dinte inestetic, cu o culoare diferita de a celorlati, sau este mai mic, ori spatiul dintre ei este inegal si de fiecare data cand zambesti iese in evidenta. Dintii albi si stralucitori nu comunica doar despre igiena noastra orala, ei sunt asociati si cu starea de sanatate si joaca un rol important in atractia fizica dintre persoane.

 

Pe masura ce avansam in varsta, dintii se schimba la culoare astfel incat o persoana cu dintii albi este considerate de cele mai multe ori mai tanara decat varsta reala. Toate persoanele nemultumite de aspectul zambetului lor pot beneficia de reconstructia zambetului, aceasta procedura este insa necesara in cazul pacientilor cu: dinti strambi, sparti, dinti rari, lipsa, patati, celor care in zambet li se vede gingia de sus prea mult.

 

 

Sunt persoane care au uitat sa zambeasca, fiind nemultumite de aspectul danturii si isi ascund cu mana gura cand rad mai tare. Sigur increderea in propria persoana scade foarte mult.

 

Fatetele dentare pot fi o metoda de imbunatatire a aspectului dintilor, implicit a zambetului per total. Pot fi patati, ciobiti, nealiniati, inegali etc., toate aceste probleme avand o rezolvare extrem de simpla prin aplicarea fatetelor realizate din ceramica presata Emax, extrem de subtiri pentru care dintele necesita o minima pregatire si anume slefuire.

 

Dintii pot capata diverse coloratii sau pete dintr-o multime de motive: varsta, anumite tipuri de mancare sau bauturi consumate in exces, fumatul sau chiar diverse tipuri de medicamente pot provoca ingalbenirea lor. In unele cazuri, imbunatatirea igienei orale sau albirea profesionala pot face o diferenta, dar in altele, mai ales in cazul petelor doar pe anumiti dinti sau a dintilor devitalizati(fara nerv), albirea nu ajuta. Fatetele dentare cu aspect natural pot fi o varianta de durata de a-ti recapata luminozitatea zambetului.

 

Un dinte normal ar trebui sa aiba marimea proportionala atat cu buzele cat si cu gingia care se vede atunci cand zambesti. Dintii mai scurti evident nu pastreaza proportia, de aceea cu ajutorul fatetelor se pot „lungi” in asa fel incat sa existe aceasta proportie.

Durata unui astfel de tratament este de aproximativ 10 zile.

 

La Clinica Dental One Dr.Stratulat Remus te poate ajuta in gasirea celei mai potrivite metode de imbunatatire a aspectului dintilor. Fatetele dentare sunt o modalitate foarte rapida si eficienta de a-ti reda zambetul si luminozitatea dintilor.

Galerie foto
  • ...