Dental One-clinca stomatologica- Bucuresti

Parodontoza - Detartraj

Ai observat pe interiorul danturii o depunere galbuie-negricioasa pe care nu o poti indeparta cu periuta  oricat de mult ai incerca. La Dental One efectuam detartraj cu ultrasunete care elimina instant orice depunere. Folosirea celor mai performante instrumente cu ultrasunete le garanteaza pacientilor nostril indepartarea delicate si de durata a tartrului. Spre deosebire de instrumentele de detartraj mai putin evaluate, acest tip de tratament cu ultrasunete reduce sensibilitatea dentara, cat si sangerarile gingivale din timpul sau ulterior operatiunilor.

 

Tartrul ascunde multe bacterii care afecteaza in primul rand gingiile, probabil ai observat ca gingiile sangereaza la periajul zilnic si respiratia este uneori urat mirositoare. Reziduurile organice sunt un mediu prielnic pentru acumularea de bacterii. Odata localizate pe suprafetele dentare, in spatiile interdentare sau subgingivale, aceste microorganism  dau nastere placii bacteriene.

Daca tartrul nu este indepartat o lunga perioada de timp dupa sangere va aparea si retractia gingivala si sensibilitatea dintilor in zonele respective va creste. O sa apara durere la multi stimuli alimentari sau termici. Tartrul este un factor determinant si pentru boala parodontala (parodontoza).

 

Pe langa igiena zilnica, vizita la interval de 6 luni la medical dentist. Pentru ca cel mai efticient mod de protejare a danturii de maladiile parodontale consta in prevenirea acestora, este foarte important sa va adresati specialistilor nostril inca de la primele semen vizibile de depozitie calcificate de tartru sau de placa bacteriana.

 

Dupa detartraj dantura ta va arata multa mai bine si sigur respiratia urat mirositoare va disparea. Cu ajutorul instrumentelor ultrasonice vei scapa de tartru ?i vei avea din nou din?i cura?i pentru următoarele luni.

 

Cu ajutorul acestei interventii cei mai multi pacienti au scapat si de frica de dentist si au prevenit alte probleme dentare care puteau sa apara. 80% dintre pacienti revin la 6 luni la control si isi fac detartrajul cu ultrasunete daca exista depunere de tartru.

 

Galerie foto
  • ...