DDC Aerclim - Montaj si service aer conditionat Bucuresti

Igienizare aer conditionat

VA RECOMANDAM IGIENIZARE AER CONDITIONAT

ca la inceputul fiecărui sezon să solicitaţi serviciul de igienizare aer conditionat, chiar şi în perioada de garanţie. Serviciul de verificare şi întreţinere constă în curăţarea filtrelor, curăţarea unităţii interioare si a schimbatorului de caldura cu soluţii speciale ce au ca scop dezinfectarea de particule şi microbi (legionella pneumophila) si eliminarea mirosurilor neplacute, verificarea presiunii instalaţiei.

 BENEFICII MAJORE:

  • Funcţinarea echipamentului la parametri normali atât pe răcire/încălzire cât şi din punct de vedere al consumului de energie;
  • Prevenirea defecţiunilor de funcţionare;
  • Prevenirea îmbolnăvirilor generate de legionella pneumophila;
  • Durata de funcţionare a aparatului va creşte.

Fără întreţinerea periodică a instalatiei de climatizare(aer conditionat), acesta pierde aproximativ 20% din eficienta.

Studiile arată că revizia anuala a echipamentelor de aer conditionat o unitate se va menţine până la 75% din eficienta lui de cand a fost nou.

Acest lucru înseamnă că toate costurile sunt recuperate foarte repede in economiile dvs. lunare factura electrica şi reducerea costurilor de reparaţii. O instalatie de aer conditionat întreţinut în mod corespunzător, va face o treabă mai bună de dezumidificare a casei tale.

Unul dintre elementele cele mai importante este verificarea   presiuni in instalatie a  (freon). Un sistem care este cu 40% mai putin lichid(gaz) nu va functiona in parametric optima afectand solicitarea compressor si scaderea randamentului.

CONCLUZII

Trebuie înteles ca acest echipament trebuie urmarit si întretinut periodic cu toata grija, de catre un personal tehnic specializat in climatizare.

Cheltuielile de întretinere sunt mai mici decât cele de reparare sau de înlocuire completa a unui echipament distrus de o exploatare neglijenta. Pentru a economisi bani, Departamentul SERVICE DDC AERCLIM al firmei noastre va vine in ajutor, recomandandu-va mentenanta periodica a aparatelor dvs. cu personalul nostru specializat.

Verificare si curatarea se fac pe loc, aceasta operatie conducand la o viabilitate mai mare a aparatului, un aspect mai placut si o mai buna functionalitate.

Asiguram inspectii pentru buna functionare a aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice, inainte de sezonul cald.

Pentru produse aer conditionat vizitati pagina de produse  Pentru alte servicii de climatizare nu ezitati sa ne contactati !

Galerie foto
  • ...