DDC Aerclim - Montaj si service aer conditionat Bucuresti

Servicii montaj aer conditionat

Montajul unui aparat de aer conditionat este o operatiune care poate fi realizata in conditii optime doar de catre o echipa de tehnicieni profesionisti care au instruirea si materialele necesare punerii in functiune de la zero a unui echipament de climatizare.

Practica arata ca montajul efectuat de catre persoane fara experienta sau neautorizate se va solda cu functionarea necorespunzatoare a aparatului si chiar cu defectiuni minore sau majore dupa caz,care pot surveni la scurt timp dupa punerea sa in functiune. De aceea stabilitatea si calitatea viitoarei functionari sunt in stransa legatura cu normele profesionale de montaj si materialele adecvate utilizate, toate acestea primindu-le doar printr-un montaj ca la carte si realizat de catre specialisti.

Echipa noastra este pregatita sa realizeze servicii montaj aer conditionat complexe de unitati de climatizare, monosplit sau multisplit, ori echipamente destinate climatizarii spatiilor mari de lucru sau de productie. Se vor putea la cerere elimina echipamentele vechi si apoi realiza montajul celor noi, ori se va incepe un montaj intr-un spatiu in care nu a fost instalat un aparat de climatizare.

In oricare dintre situatii va informam ca avem la dispozitie materiale si tot setul de scule si echipamente profesionale cu care facem montajul, oricare ar fi marca sau capacitatea sistemului de climatizare pe care doriti sa-l punem in functiune. Vom respecta complet ordinea si timpul de executare al fiecarui pas al manoperei de montaj, iar in final vom prezenta o proba de buna functionare.

Luati in considerare ca atunci cand nu aveti informatii suficiente despre aparatele de climatizare puteti sa ne solicitati ajutorul in alegerea acestora si desigur va vom consilia si pentru stabilirea celui mai bun amplasament pentru servicii montaj aer conditionat.

Din moment ce a fost depasit acest aspect montajul poate incepe si se va actiona pentru pozitionarea ferma pe peretele interior si pe cel exterior a suportilor ambelor unitati ale aparatului. Cel interior va fi montat usor inclinat in plan orizontal spre zona de iesire prin perete a traseului care contine conductele frigorifice, conductorii electrici si tubul de drenaj. Este o masura obisnuita pentru a permite scurgerea usoara a condensului acumulat in tavita condensatorului unitatii interioare. In schimb consolele de sustinere ale unitatii exterioare se vor monta perfect vertical, stabil si sigur pentru a prelua in siguranta greutatea acesteia.

Realizarea strapungerii peretelui este o etapa importanta pentru ca si aceasta procedura trebuie sa mentina o inclinare asemanatoare cu cea a unitatii interioare, exact in scopul amintit mai devreme.

Pasul urmator al montajului urmareste pregatirea ambelor unitati pentru a fi conectate la traseul frigorific, electric si de drenaj, care la randul lui este realizat la fata locului prin masurarea exacta a lungimii necesare si ambalarea sa, la propriu, in materiale specifice de protectie impotriva intemperiilor, dar si in scopul pastrarii unei temperaturi constante a conductelor prin care circula agentul frigorific.

Se va pozitiona unitatea interioara si simultan este scos si pliat catre unitatea exterioara traseul de legatura deja pregatit. Sunt realizate conexiunile si imediat se incepe eliminarea condensului si a aerului din instalatie cu ajutorul unei pompe de vid. Timpul de actiune al acestui dispozitiv este clar marcat in specificatiile fiecarui aparat in parte si este majorat in stransa legatura cu lungimea traseului frigorific. Calitatea acestei actiuni este foarte importanta pentru a pastra o functionare eficienta.

In final sunt verificate toate conexiunile si se poate realiza o prima proba de functionare cu cele mai importante functii ale aparatului, dumneavoastra primind cu aceasta ocazie un instructaj in aceasta privinta.

Galerie foto
  • ...