Data Serv Accounting - Contabilitate, consultanta fiscala, salarizare, Bucuresti

Servicii consultanta in afaceri

Servicii consultanta in afaceri furnizate de Data Serv Accounting. Firma de Contabilitate, intelege deplin situatia economica actuala si evolutia acesteia. Noi cunoastem care sunt factorii cheie pe care orice intreprinzator trebuie sa ii aiba in vedere pentru dezvoltarea afacerii pe care o detine sau pentru startup-ul unui business nou. Va sprijinim in identificarea unor noi oportunitati de afaceri si va consiliem in permanenta in deciziile pe care doriti sa le luati. Avem la indemana instrumentele si informatiile necesare, astfel incat sa contribuim impreuna la dezvoltarea unor afaceri de succes, construite pe un fundament solid. Mediul economic este intr-o continua schimbare, motiv pentru care trebuie sa beneficiem de informatii corecte in timp util. Este esential ca managementul sa se adapteze rapid la dinamica modificarilor mediului concurential si de afaceri, prin luarea unor decizii corecte la momentul oportun.

Intr-o economie aflata intr-un continuu proces de schimbare, managementul trebuie sa ia decizii corecte pentru a dezvolta afacerea existenta sau pentru startup-ul unei noi afaceri, trebuie sa gaseasca piete noi si oportunitati de investitii. Prin solutiile oferite de specialistii DSA, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, pentru a-i incuraja sa abordeze teritorii noi, pentru a-i sprijini sa vada oportunitati de afaceri si piete noi, sau pentru a-si dezvolta afacerea existenta.

Poate de multe ori va ganditi ca nu se poate altfel, sau poate va ganditi ca din afacerea dumneavoastra obtineti maximum din ceea ce se poate obtine. De aceea, firma de contabilitate DSA va propune solutii care sa va convinga ca aceasta granita peste care credeti ca nu se poate trece, este doar una imaginara. Firma de contabilitate DSA prin serviciile de consultanta in afaceri vine cu solutii in sprijinul clientilor care doresc sa deschida o afacere noua, a clientilor care urmaresc sa-si dezvolte afacerea existenta, precum si in sprijinul clientilor care traverseaza o perioada de declin ca urmare a unei conjuncturi nefavorabile.

Echipa noastra

Firma de contabilitate DSA are in componenta sa o echipa de specialisti cu o experienta tehnica si de business relevanta, pentru a furniza servicii consultanta in afaceri, pregatiti si dornici sa va ofere solutiile noastre, indiferent de domeniul si de dimensiunea afacerii dumneavoastra.

Totodata, dorim sa intervenim prin experienta specialistilor nostri, pentru a evita deciziile delicate prin care trebuie sa taiem bugete, sa concediem angajati, sau sa inchidem componente ale afacerii.

Echipa noastra de specialisti aloca timp suficient pentru a identifica in mod clar ce este prioritar pentru afacerea dumneavoastra, astfel incat sa venim cu solutii adecvate nevoilor clientilor nostri, solutii pe care dumneavoastra sa le puneti in practica.

Misiunea noastra este sa intelegem afacerea dumneavoastra si sa furnizam solutii adecvate pentru a atinge obiectivele propuse.

Suntem flexibili, de aceea identificam nevoile specifice ale fiecarui client si oferim solutii adaptate acestor nevoi.

Servicii consultanta in afaceri:

  • Consultanta manageriala pentru fundamentarea proceselor decizionale
  • Consultanta pentru startup-uri de întreprinderi
  • Diagnostic financiar si expertiza financiar-contabila asupra intregii activitati
  • Consultanta in vederea dezvoltarii afacerii
  • Identificarea de oportunitati noi de afaceri
  • Intocmirea de studii de fezabilitate si planuri de afaceri
  • Strategii de marketing, planuri de marketing, campanii publicitare si de promovare
  • Consultanta pentru operatiuni de achizitii, divizare, fuziune sau lichidare
  • Realizarea de studii si cercetari de piata focalizate pe un anumit domeniu
  • Intocmirea de planuri de finantare pe temen lung si mediu

 

Firma de contabilitate DSA, prin echipa sa de specialisti in servicii consultanta in afaceri, actioneaza cu profesionalism, integritate si loialitate, fiind preocupata pentru pregatirea continua a membrilor echipei noastre, astfel incat sa furnizam clientilor cele mai bune solutii la un standard ridicat, pentru garantarea, sustinerea si cresterea preformantei afacerii dumneavoastra. Iata motivul pentru care clientii nostri au ales sa continue parteneriatul cu firma de contabilitate DSA .

Urmarim intotdeuna sa dezvoltam relatii de lunga durata cu clientii nostri, relatii bazate pe grija pentru afacerea clientului, implicare, flexibilitate si profesionalism si servicii consultanta in afaceri proactive.

Galerie foto
  • ...