DansAct Studio - Scoala de balet, dans modern, actorie si muzica, Bucuresti

Dans pentru gravidute si mamici

Dansul clasic practicat de mamici sau gravidute aduce numeroase beneficii atât viitoarelor mamici, cât si fatului. Baletul pentru gravide se poate practica începând cu saptamâna 12 de sarcina si numai cu acordul scris din partea medicului ginecolog.

Balet pentru gravidute

Sarcina nu trebuie sa fie o perioada de sedentarism. Este esential pentru sanatatea ta si a viitorului tau copil sa faci miscare în timpul sarcinii. Miscarea fizica si sarcina nu se exclud una pe alta, ba din contra! Iata câteva dintre beneficiile pe care le ai daca vii la cursurile noastre de balet în timpul sarcinii:

-Îti îmbunatateste starea de spirit.

– Ajuta la dezvoltarea bebelusului. Facând sport în timpul celor 40 de saptamâni de sarcina, copilul va avea un grad de inteligenta mai mare si îsi va dezvolta mult mai rapid vorbirea.?Daca gravida va avea un program regulat de antrenamente, va observa ca metabolismul sau functioneaza la cote apropiate de perfectiune, iar somnul ei va fi profound si odihnitor.

– Previne durerile de spate. Ca urmare a sarcinii, gravida va mai creste în greutate cu înca 10-15 kg, iar centrul de greutate se va modifica, deci si spatele îsi va schimba pozitia.

– Te pregateste pentru nastere. Exercitiile special create pentru femeile însarcinate ajuta la scurtarea perioadei de travaliu, iar femeile care practica sportul sunt supuse, de obicei, mai putin interventiilor medicale în timpul nasterii.

– Te ajuta sa va mentii o greutate normala în timpul si dupa sarcina;

– Reduce riscurile de a dezvolta varice, riscurile de anxietate sau depresie,riscul de probleme cu tensiunea arteriala ridicata în timpul sarcinii, aparitia problemelor sau complicatiilor din timpul nasterii;

– Creste rezistenta copilului în timpul procesului de nastere.

Dans modern pentru mamici

Dansul modern pentru mamici se adreseaza proaspetelor mame care doresc sa-si petreaca timpul într-un mod constructiv, dar si distractiv. În cadrul cursurilor, ele pot socializa cu alte mamici, dar mai ales vor practica exercitiile de dans care, în scurt timp, le vor reda forma corpului pe care au avut-o înainte de nastere. Participarea bebelusilor este permisa doar într-un sistem ergonomic de purtare.

Galerie foto
  • ...