DansAct Studio - Scoala de balet, dans modern, actorie si muzica, Bucuresti

Cursuri de muzica

Muzica este una dintre cele mai raspândite arte. Dansact Studio îti pune la dispozitie trei cursuri de muzica pentru copilul tau: pianvioara si canto. La fiecare dintre aceste cursuri, copiii se vor familiariza cu instrumentul muzical sau interpretarea vocala si vor acumula cunostinte care sa le permita sa evolueze de la o sedinta la alta.

Cursul de pian se desfasoara individual, iar copilul tau va exersa la pianina profesionala a scolii noastre. Tinând cont de nivelul de pregatire, profesorul adapteaza cursul astfel încât acesta sa fie eficient si usor de înteles pentru micut.

Cursul de vioara se desfasoara individual pe o durata de 60 de minute si presupune o introducere în tainele acestui instrument cât si exercitiu individual. Profesorul este cel care, în functie de nivelul copilului, poate adapta cursul.

Cursul de canto îl ajuta pe copil sa îsi formeze vocea astfel încât sa poata deprinde tainele muzicii vocale. Profesorul îl va ajuta pe copilul tau sa îsi dezvolte o ureche muzicala si o voce muzicala buna.

Galerie foto
  • ...