Daicon Decor - executare si montare tamplarie PVC SALAMANDER Bucuresti

Geam termoizolant

Geamul termoizolant clar asigura o transmisie luminoasa extrem de ridicata. Obtinut prin combinatia a doua foi de sticla float+LowE, reprezinta cel mai cerut produs pe piata interna, cu mare aplicabilitate la locuinte.


Obtinut prin combinarea unei foi de sticla de joasa emisivitate cu acoperire moale (low-E soft) si orice alt tip de sticla (clara, colorata, reflexiva, antiefractie), cu spatiul dintre foi, geamul termizolant low-E, reprezinta cel mai performant vitraj existent din punct de vedere termic, coeficientul k putand avea valori subunitare.


Geamul termoizolant 4 anotimpuri prezinta o multifunctionalitate, combinand functia de control solar (diminuarea efectului de sera) si arhitecturale cu izolarea termica, acustica, rezistenta la foc, in functie de natura celei de-a doua foaie de sticla din componenta.


Utilizat atat pentru compartimentari interioare cat si pentru vitrine de magazin, banci, ambasade, luminatoare, geamul termoizolant antiefractie, securizat sau antiglont, asigura protectie in functie de structura sa la vandalism, ranire, explozie, gloante.

Galerie foto
  • ...