Daicon Decor - executare si montare tamplarie PVC SALAMANDER Bucuresti

Tamplarie Aluminium

Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiul ca solutie ideala. Tot mai multi clienti isi definesc identitatea prin intermediul cladirilor cu vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, situatie in care aluminiul este absolut necesar.


In acelasi timp, aceasta solutie este perfect compatibila si cu locuintele individuale, prin intermediul profilelor de aluminiu cu bariera termica, ce asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani.


Fata de celelalte sistemele, tamplaria de aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp(vopsire in camp electrostatic).


Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.


Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.


Referindu-ne strict la sistemele de aluminiu pentru ferestre si usi avem doua mari clase de produse si anume cele fara bariera termica (unicamerale), recomandate pentru climatul cald, sau pentru cel moderat dar numai in cazul usilor si compartimentarilor interioare sau pentru spatiile fara destinatie de locuinta (balcoane, spatii tehnice, spatii industriale) si cele cu bariera termica din poliamida, care elimina conductivitatea metalului, asigurand o izolare termica sporita cu aplicatie directa in tamplarie pentru climatului sever.


Tamplaria din aluminiu se remarca in special in planul estetic. Aceasta se datoreaza proprietatilor metalului, si anume gama variata a paletei coloristice in care poate fi obtinut, multitudinea formelor in care poate fi modelat, precum si rezitenta la factorii de mediu.
Pe langa calitatile estetice deosebite tamplaria din aluminiu prezinta cel mai bun coeficient de rezistenta in timp. Printe avantajele oferite de tamplaria din aluminiu se numara:
- izolare termica si fonica, precum si pretectie impotriva emisiei de substante nocive
- intretinere usoara: tamplaria din aluminiu prezinta caracteristici fizico-mecanice care le asigura siguranta si usurinta in exploatare - rezistenta la intemperii. Retete speciale chimice garanteaza o rezistenta deosebita la intemperii si imbatranire, chiar si in cazul unor conditii climatice extreme
- varietate de culori si forme.


Tamplarie aluminiu oferita de noi este disponibila intr-o gama de 16 nuante imitatie lemn; 8 nuante anodizate; 220 nuante RAL si geamuri termopan cu sticla LOWE.

Aplicabilitate diversa: ferestre, usi si spatii de trecere, pereti despartitori, ( in combinatii cu geam reflectorizant, de tonalitati si culori diferite), verande, gradini de iarna, elemente glisante cu doua sau trei camere; vopsite electrostatic alb, color, bicolor, sau natur; cu sau fara rupere de punte termica; coeficient termic redus la profile cu rupere de punte termica;

Galerie foto
  • ...