Dans Oriental - Cursuri de dans oriental, Bucuresti

Cursuri Dans Oriental Nivel Intermediar

Urmatoarea etapa in cadrul cursuri dans oriental este nivelul intermediar, destinat acelora care sunt familiarizati cu miscarile si notiunile de baza despre dansul oriental. Acest nivel se adreseaza cursantilor care au finalizat nivelul de incepatori insa nu se sunt pregatiti pentru a trece la avansati.

Din clipa in care te-ai obisnuit cu miscarile fundamentale de dans oriental care ti-au fost predate si demonstrate in cadrul cursului de dans oriental pentru incepatori si ai trecut cu brio fiecare modul al nivelului de incepatori este momentul sa iti duci abilitatile la urmatorul nivel de gratie si eleganta.

De acum, vei incepe sa exprimi prin dans mai mult din unicitatea si frumusetea personalitatii tale.

Miscarile de baza sunt folosite ca si fundatie pentru miscari complexe incluzand bratele, soldurile cat si partea superioara a corpului. Se vor explica si demonstra alte tipuri de deplasari si elemente de legatura intre miscari, care odata invatate te vor ajuta sa realizezi combinatii complexe de miscari, dansul capatand forma, coerenta si multa frumusete.

Totodata se vor invata variante de shimmy, aceasta reprezentand un capitol aparte si important in cadrul cursului de dans oriental nivel intermediar.

Galerie foto
  • ...