Dans Oriental - Cursuri de dans oriental, Bucuresti

Cursuri Dans Oriental Incepatori

Cursurile pentru incepatori sunt concepute in asa fel incat sa ofere cursantilor notiunile de baza ale dansulului oriental astfel incat sa asigure fundatia pentru orice curs viitor de dans oriental.

Cursurile de dans oriental pentru incepatori sunt structurate astfel:

Programul include 8 sedinte a 60 minute / luna. In prima parte ne axam pe tehnica si tonifiere, realizand miscari de izolare a tuturor segmentelor corporale, punand accentul pe brate, coloana, abdomen,  solduri si bazin. Cea de a doua ora va aborda tematici diferite precum studiul ritmurilor, dansul elementelor sau stiluri egiptene, unde o parte din elementele invatate sunt incorporate in secvente de dans  si exersate sub forma de combinatii. Incheiem cu o sesiune de stretching si relaxare pentru a avea grija de musculatura antrenata prin dans si de bunastarea coloanei.

Program studio:

11:00-12:00 Curs de baza – Nivel incepatoare – studiem familiile de miscari specifice dansului oriental si ritmurile orientale

 

 
 

Ce invatam?

  • Vocabularul de baza: miscari de izolare, pasi, deplasari, postura. Tehnica, practica si si mai multa practica.
  • Sa legam intre ele elementele invatate, alcatuind combinatii de miscari inspirate de muzica si ritmurile pe care le studiem.
  • Sa creem prin dans ‘povesti’ simple sau mai complexe.
Galerie foto
  • ...