ExpertContabil Trainer Group

Cursuri de formare expert fiscal

La acest curs nu va preda un lector universitar ci un EXPERT CONTABIL MEMBRU ACTIV CECCAR, care pe masura experientei dobandite de-a lungul carierei sale a colaborat cu zeci de firme confruntandu-se cu diferie situatii concrete din practica pe care nu le regasiti in manuale.

Ce veti invata la acest curs Expert fiscal

Sistemul fiscal

    Monografii contabile si aplicatii practice privind fiscalitatea,principiile si regulile pentru stabilirea impozitelor si taxelor in Romania.

Impozitul pe profit

  • Monografii contabile si aplicatii practice privind cotele de impozitare,veniturile neimpozabile,amortizarea fiscala,cheltuieli nedeductibile,platile anticipate, constituirea,declararea si plata impozitului pe profit,impozitul pe dividente etc.

Impozitul pe veniturile microintreprinderilor

  • Monografii contabile si aplicatii practice pentru calculul bazei impozabile  si pentru calculul si plata impozitului  pe veniturile microintreprinderilor
 

Impozitul pe venit

  • Monografii contabile si exercitii cu aplicatii privind veniturile  din activitati independente,privind
  • retinerea la sursa a impozitului reprezentand plati anticipate pentru anumite  venituri din activitati independente,pentru veniturile din cedarea folosintei bunurilor,pentru calcularea si plata impozitului pe venitul net anual impozabil

Contributii sociale

    Monografii si aplicatii privind  :
  • Contributiile  sociale obligatorii pentru  persoanele ce realizeaza venituri din salarii, venituri asimilate salariilor si venituri din pensii;
  • Contributiile  sociale obligatorii pentru  persoanele ce realizeaza venituri din activitati independente, activitati agricole si asocieri fara personalitate juridica etc.

Impozitul pe venitul nerezidentilor

    Aplicatii si exercitii practice privind rezidentii si nerezidentii,veniturile impozabile obtinute in Romania de nerezidenti, declararea si retinerea impozitului.

Taxa pe valoarea adaugata

      Monografii contabile privind operatiunile intracomunitare,prestarile de servicii in spatiul comunitar si operatiunile triunghiulare, scutiri de TVA etc.

Impozite si taxe locale

  • Aplicatii practice privind impozitul si taxa pe cladiri,impozitul  si taxa pe teren,alte taxe locale.

Impozitul pe constructii

  • Monografii si aplicatii practice privind baza impozabila pentru plata impozitului pe profit.

In cazul in care nu se strange un numar de minim 2 cursanti, ne rezervam dreptul de a amana cursurile.

Pentru inscrieri trimiteti e-mail cu cererea de inscriere si veti primi factura proforma.

Cursul de Expert Fiscal se organizeaza sambata si duminica (in week-end).

ATENTIE  !  NU ESTE UN CURS AUTORIZAT .

ESTE UN CURS DE PREGATIRE  PENTRU CEI CARE SUNT DEJA CONTABILI SI CARE DORESC SA INVETE NOUTATILE FISCALE SI INREGISTRARILE CONTABILE AFERENTE ACESTORA !

Galerie foto
  • ...