Cris Smile-clinica stomatologica-Bucuresti

Tratamentul protetic

Restaurări dentare Restaurările dentare includ lucrările protetice fixe (proteze dentare fixe, punţi şi coroane) sau mobile (proteze dentare mobile).

 

Cu ce suntem diferiți? Stilul Cris Smile încorporează, pe lângă tratamente aliniate celor mai înalte standarde de calitate şi: ~  dezvoltarea unei relaţii bazate pe onestie, respect şi grijă cu dumneavoastră ~  transparenţă şi eficienţă ~  soluţii rapide şi customizate personalităţii şi stilului dvs. de viaţă ~ plan de tratament ce depăşeşte rigorile estetice şi răspunde, primordial, celor mai rafinate nevoi dento-faciale: diagnostic, mecanică de tratament, obiective de tratament, supervizare şi control. Veţi recupera nu doar funcţionalitatea danturii dar şi ameliora estetica dentară şi facială.

 

Medici calificați Specialiştii Cris Smile sunt în continuu proces de învăţare, cu participări la cursuri şi programe de pregătire post-universitară. Internalizează nevoia dvs. de siguranţă, sunt capabili să vă asiste nu doar profesional ci şi emoţional pe parcursul întregului tratament. Ţintesc să vă ofere complementaritatea perfectă între o muşcătură corectă şi un zâmbet perfect.

 

Abordare personalizată, tratament planificat, rezultate excelente Plan de tratament realizat pe baza unei anamneze atente, cu etape planificate şi obiective prestabilite pentru fiecare dintre acestea reprezintă miezul abordării Cris Smile. Reconstruirea mai multor dinţi pierduţi că urmare a evenimentelor traumatice sau a extractiilor dentare, precum şi acoperirea coroanelor naturale afectate de carii dentare sau de diferite procese inflamatorii (gingivite, parodontoze) sunt operaţiuni delicate. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a vă reda zâmbetul de odinioară, pentru a reduce şocul fizic, psihic şi emoţional cauzat de carenţele estetice şi funcţionale.

 

Tipuri de restaurări dentare prezente în cabinetul nostru stomatologic Protezarea danturii este personalizată în funcţie de severitatea edentatiei, precum şi în funcţie de starea structurilor dentare şi / sau al parodontiului (ţesut de susţinere al dinţilor). ~ Restaurări dentare cu proteze dentare fixe sau mobile Reconstrucţia danturii prin proteze dentare le oferă pacienţilor afectaţi de edentatia parţială sau totală soluţii optime pentru reabilitarea structurală, funcţională şi estetică a cavităţii orale. Protezarea se poate face cu lucrări de protetică fixe (susţinute de elementele dentare naturale ale pacienţilor sau de implanturi dentare) sau mobile, pe o arcadă ori pe ambele. ~ Restaurări dentare cu punţi dentare Restabilirea funcţională şi estetică a danturii se poate realiza şi prin punţi dentare. Este vorba despre lucrări de protetică fixe care, spre deosebire de proteze, pot înlocui maxim 3 elemente dentare alăturate. În cazuri excepţionale, atunci când pacienţii nu au disponibile structuri sănătoase pentru susţinerea lucrării, se recomandă asocierea acestora cu implanturile dentare. ~ Restaurări dentare prin coroane dentare Restaurările dentare prin coroane sunt frecvente şi recomandate în special în cazul dinţilor rupţi sau a căror aspect este modificat din cauza cariilor sau a discromiilor de smalt. Condiţia este că dintîi ce urmează să fie încapsulaţi cu coroane dentare să dispună de rădăcini suficient de sănătoase pentru a asigura rezistenţă lucrării de reconstrucţie.

Galerie foto
  • ...