Cover Sun - Jaluzele, rulouri, pergole, inchideri terase, Bucuresti

Serviciile noastre

Masuratori 

Timpul dumneavoastra este foarte important, de aceea pentru a identifica corect si indeplini cererea dumneavoastra ne putem deplasa (oriunde in Romania) sa identificam impreuna produsul si culoarea, sa masuram locul unde doriti sa-l montam si sa va facem o oferta financiara concreta pe baza celor constatate la fata locului. In cazul in care dumneavoastra nu doriti sa semnam contractul, va multumim pentru timpul acordat si nu aveti nici o obiligatie financiara fata de firma noastra, acest serviciu fiind GRATUIT.

Montaj

Cu siguranta o puteti face chiar dumneavoastra – si pentru asta va oferim mai jos o serie de recomadari – dar, va sugeram sa apelati la un ajutor calificat pentru masurarea si instalarea oricarui produs COVER SUN. Deoarece noi proiectam sisteme adaptate exact teraselor si balcoanelor dumneavoastra, chiar si cea mai mica eroare de calcul poate face ca produsul sa nu se aseze corespunzator (neincadrare corecta, actionare defectuoasa, etc). Acestea fiind spuse, daca totusi doriti sa masurati si sa instalati produsele fara ajutor, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele: – masurati terasa cu atentie (cu ajutorul unei rulete metalice), orizontal in partea de sus si  jos si vertical in ambele parti si la centru. Asigurati-va ca nu exista niciun obstacol in pentru a instala produsul pe perete. Pentru a verifica daca terasa are o forma regulata masurati si cele doua diagonale. – daca terasa nu are o forma regulata, va recomandam sa aplicati sistemul deasupra astfel incat sa se incadreze intr-un dreptunghi. Pentru a minimaliza fantele de lumina ce pot aparea, va sugeram ca sistemul sa depaseasca cu cel putin 40 cm in  lateral, cat si in proiectie, dimensiunile terasei. – daca produsul aluneca in lateral spre dreapta sau stanga atunci cand il strangeti, inseamna ca nu a fost montat drept in ‘cumpana’ sau ‘boloboc’. In cazul acesta, este necesar ca dispozitivul de prindere sa fie deplasat pentru a compensa diferenta de nivel. Cu toate acestea, noi va recomandam sa consultati un reprezentant al firmei pentru a beneficia de o masurare (serviciu gratuit) si instalare profesionala a sistemelor de umbrire.

Intretinere

Acest serviciu se realizeaza in baza unui contract de mentenanta-intretinere destinat in primul rand celor ce administraza terasele restaurantelor si nu numai, cu produse de umbrire interioare si exterioare precum si dechideri rezidentiale, automatizate sau manuale. Produse ce trebuiesc intretinute si revizuite periodic precum repararea sau inlocuirea acestora cu unele noi, totul executandu-se in maxim 48 de ore de la sesizare. Pentru mai multe detalii privind continutul contractului si modul de desfasurare va rugam sa contactati unul din reprezentantii COVER SUN sau sa timite-ti un e-mail cu datele dumneavoastra de contact.

Interventii

Acest serviciu este destinat situatiilor unice si izolate, de interventie urgenta si este taxat ca atare, la unul din produsele ce fac parte din portofoliul nostru de produse. Interventia se executa in maxim 2-8 de ore de la sesizare (in functie de localitate) si are loc chiar daca produsul nu a fost achizitionat sau montat de catre personalul  COVER SUN. Pentru mai multe detalii privind modul de desfasurare a interventiei va rugam sa contactati unul din reprezentantii COVER SUN sau sa timiteti un e-mail cu datele dumneavoastra de contact.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0368409103; 0746269070
Valsanesti, Nr 27, Sector 3, Bucuresti
Distribuie