Cover Sun - Jaluzele, rulouri, pergole, inchideri terase, Bucuresti

Despre firma Cover Sun

Solutii inovatoare, sigure, rentabile si durabile

Pentru 80% din produsele noastre, materia prima folosita pentru producerea si asamblarea rulourilor, copertinelor si pergolelor solare, este asigurata de grupul de firme spaniole.LLAZA WORLD & RECASENS.

COPERTINE Sunt sisteme care ofera oportunitatea de a imbina frumusetea si eleganta cu confortul in scopul de a tine soarele si ploaia la distanta. Ideale pentru umbrirea ferestrelor de dimensiuni medii.PERGOLE Se spune ca pergolele au ajuns la noi aduse de romani. Inca din antichitate se obisnuia sa se utilizeze aceste tipuri de umbrare, in special cu plante, pentru ca devin un loc de sedere umbros, ferit de vant si de privirile indiscreteINCHIDERI TERASE Terasele cu inchideri din sticla pot fi folosite pe tot parcursul anului. Profilele de aluminiu nu se pot deforma sau umfla. O terasa de sticla construita pe o fundatie solida va aduce placere pentru multe decenii.RULOURI Rulourile exterioare sunt concepute special pentru a tine la distanta caldura furnizata de razele solare si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase.

De ce sa lucrati cu noi?

Pentru calitatea produselor si serviciilor noastre, oferim trei garantii* unice in Romania:

 “No Matter What – Guaranty” sau “Garantia CASCO”

Pentru o data in primul an, in cazul unui incident neplacut indiferent ce s-a intamplat, inlocuim sau schimbam produsul avariat fara nici un cost,  100% GRATUIT.

 “911 Guaranty  sau “Garantia Seriozitatii”

Puteti cere 25% din valoarea produsului daca nu a fost livrat sau instalat la timp din vina noastra.

“100% Satisfaction Guaranty” sau “Garantia COVER SUN”

Daca produsul achizitionat nu indeplineste cerintele pentru care l-ati comandat, aveti 24 de ore la dispozitie sa-l refuzati si primiti banii inapoi fara alte explicatii.

*Aceste garantii fac obiectul unor contracte separate si sunt conditionate de plata 100% in avans a produselor. 

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0368409103; 0746269070
Valsanesti, Nr 27, Sector 3, Bucuresti
Distribuie