Copiii Montessori - Gradinita sector 3

Gradinita

În gradinita Copiii Montessori respectam pedagogia Montessori, pentru a oferi copiilor cadrul pentru o dezvoltare în ritmul propriu. Abordarea educationala faciliteaza copilului ocazia de a descoperi în sine izvorul motivational al propriilor actiuni - achizitie care îl va însoti pe parcursul întregii vieti.

Luam în serios copilul si lucrul cu acesta, consideram ca timpul petrecut de copii în gradinita constituie o caramida importanta pentru ca fiecare din ei sa devina constient de sine, fidel valorilor proprii, adaptabil contextelor diverse ale vietii, bucuros sa ofere lumii aportul sau unic.

Pedagogia Montessori încurajeaza libertatea, ca un factor indispensabil al responsabilitatii.

O componenta cheie a activitatii noastre este respectul fata de copil ca persoana.

Fondata în 2012, Gradinita Copiii Montessori, este o institutie educationala non-profit, non-formala, particulara, pentru copiii cu vârste de la 1,6 ani pana la 6 ani.

Începând din 2020 gradinita s-a mutat sub obladuirea Fundatiei Zâmbet - fondatorul gradinitei Livada cu copiii. Pe temelia pusa de colegii nostri adaugam, în baza experientei câstigate în Livada, un focus important privind nivelul de sanatate si rezistenta copiilor.

Galerie foto
  • ...