Copii de Poveste - Gradinita sector 4

Cresa

Copii de Poveste este locul potrivit daca vrei sa continuam educatia începuta de tine acasa, stiu ca exista acel moment în care ne separam de copii nostri parca prea devreme, însa iti promitem ca micutul tau este în deplina siguranta alaturi de noi.
Copii de Poveste are un spatiu special amenajat pentru bebelusi, ei beneficiaza de toata atentia si daruirea echipei noastre, copiii mici sunt minunati si vrem sa le asiguram tot confortul de care au nevoie în perioada în care parintii trebuie sa se ocupe de treburile lor.
Misiunea nostra este de a ajuta micutii exploratori sa cerceteze universul in siguranta, pe ritmuri de muzica clasica, alaturi de oameni care au valori crestine si care privesc viitorul în ochii copiilor.
Adaptarea copiilor se face treptat, încurajam parintii sa ne viziteze, sa-si petreaca timpul alaturi de noi, si stim ca în momentul în care parintii sunt convinsi ca e alegerea cea mai potrivita pentru copilul lor, atunci copilul se va simti in siguranta.
Sa-ti povestim despre mancarea bebelusilor!
Este atent selectionata, iti respectam dorintele si principiile de hrana sanatoasa, meniul bebelusului tau este perfect adaptat la nevoile lui.
Copii de poveste sustine autodiversificarea, este un drum atat de firesc in independenta copilului tau si vrem sa-l ajutam sa descopere alimentele rând pe rând, atunci cand el este pregatit.
Daca înca mai alaptezi, ne poti aduce lapte în recipiente speciale si noi vom avea grija ca micutul tau sa fie hranit cu lapte matern, stim cat bine îi face laptele
matern copilului tau.

Galerie foto
  • ...