Copii de Poveste - Gradinita sector 4

Gradinita

Copii de Poveste a luat nastere din respect si dragoste fata de copii. Copii de Poveste este un loc creat pentru parintii ca mine si ca tine, parinti care nu fac compromisuri când este vorba de hrana sanatoasa, de iubire neconditionata fata de copii nostri de poveste, de libertatea oferita, de siguranta.

De ce Copii de Poveste? Pentru ca fiecare copil are povestea lui unica si irepetabila iar misiunea noastra este sa-l ajutam sa o descopere!

Copii de Poveste este o poveste scrisa prin ochii unui copil…copilul din mine, copil care doreste sa ofere un spatiu perfect, jucarii potrivite si atractive special alese pentru dezvoltarea micutilor nostri, cartile sunt speciale în viata fiecarui copil asa ca vom avea o sala speciala de lectura cu o biblioteca micuta în care vom putea recrea un spatiu de basm, salile în care micutii îsi vor petrece timpul sunt perfect adaptate nevoilor lor.

Copii de Poveste este un loc cu suflet, creat din dorinta mea de mama ca tot mai multi copii sa beneficieze de o educatie altfel si hrana sanatoasa.

Si pentru ca distractie mai mare ca afara nu exista, avem o curte exteriora la umbra unui nuc batrân perfecta pentru jocurile copilariei, pentru libertate, pentru catarat, pentru construit, pentru servit ceaiul de la ora 5 in cescute minuscule si frumos pictate.

Eu stiu ca mâncarea este foarte importanta pentru imunitatea copiilor nostri asa ca avem un om perfect pregatit sa ne asigure un meniu echilibrat nutritional, Mariana Balaban(www.mamadevocatie.ro).

Alimentatie sanatoasa si vie pentru noi înseamna:

– apa purificata pentru baut si gatit
– fructe si legume alese riguros
– doar cereale integrale
– lapte, iaurt, smântana de capra din surse atent selectionate
– supe crema fara carne, pline de legume, leguminoase
– oua bio, carne doar de curcan si peste din surse atent alese
– ulei de masline si ulei presat la rece, fara prajeli si tratamente termice la temperaturi înalte, pastrând astfel nutrientii preparatelor, gatind dupa principii sanatoase
– deserturile sunt îndulcite doar cu miere, curmale, sirop de agave, foarte rar cu zahar brun, având grija ca în continutul lor sa introducem seminte, fructe proaspete sau uscate si faina integrala

Galerie foto
  • ...