Copiat Chei Centru Vechi Bucuresti

Servicii profesionale de copiat chei

Multiplicam chei din urmatoarele categorii:Plane, Amprenta, Lacat, Cruciforme, Broasca, Seif, Speciale.Copiat Chei Plane

Va oferim servicii de copiat chei plane,cheia plana sau (cu dinti) este cea mai uzuala cheie la nivel global. Cheile plane se diferentiaza prin profil, grosime,lungme si material.Cheile plane pot fi fabricate din fier, otel, aluminiu si alama. Cheile plane sunt folosite pentru cilindri simpli,cilndri aplicati sau ingropati.Pe piata exista peste 2500 de profiluri de chei plane cu diferite modele. In acest moment putem Multiplica Chei plane in peste 95% din modele existente pe piata. Multiplicarea cheilor plane se face pe loc cu masini dotate cu freze speciale pentru copierea precisa a cheilor.

Copiat Chei Amprenta

Va oferim servicii de Copiat Chei cu amprenta ,cheile cu amprenta sau cheile reversibile ,acestea fac parte din categoria cheilor speciale caracterizandu-se prin securitatea ridicata, rezistenta sporita datorita materialelor speciale si usor de folosit fiind frezata pe ambele parti.

Cheile cu amprenta sunt de o securitate ridicata fiind folosite la usi metalice, usi termopan sau usi blindate. Cheia cu amprenta prezinta avantajul numeroaselor combinatii posibile find eliminat riscul ca o cheie sa deschida mai multi cilindri. In acest moment va putem Multiplica Chei cu amprenta tip” Kale, Ito, Bey, Mul-t-lock, Hugo, Yale” etc... .

Copierea cheilor cu amprenta se face cu masini si freze speciale, multiplicarea cheilor cu amprenta dureaza de la cateva minute pana la 30 minute in functie de complexitatea modelului de cheie.

Copiat Chei Seif

Cheile pentru seif sau “barba dubla” sunt unele dintre cele mai sigure chei de piata, fiind extreme de greu de spart sau debloca un sistem neavand cheile dedicate pentru broasca. Cheile “barba dubla” se pot multiplica numai in centre profesionale dotate cu aparatura speciala pentru acest tip de cheie .Va oferim servicii de Copiat Chei pentru seif produse de “Mottura, ABUS, Cisa, Securemme, Atra”, etc... .

Copiat Chei Broasca

Cheile de broasaca sunt primele chei existente pe piata (Fanem, Urbis, Whertheim) tehnologia avansad apoi la cilindru. Sunt astazi utilizate pe usi de interior. Cheile de broasca sunt de foarte multe modele si profiluri dedicate asigurand siguranta fiecarei camere in parte. Unele modele de chei de brosaca se realizeaza manual, cu ajutorul uneltelor de mana. Va oferim servicii de copiat chei de broasca de diferite modele, chiar si cele realizate manual. Readucem la viata si broastele vechi, reconditiondu-le si facand chei noi.

Copiat Chei Speciale

Cheile speciale se disting prin forma si design, si pot fi in forma cruciforma, ”Y” sau Abloy. Cheile speciale sunt destinate in special in scopuri industriale, fiind extreme de rezistente si eficiente impotriva dechiderii neautorizate. Va oferim servicii de copiat chei speciale pentru majoritatea modelelor existente pe piata.

Copiat Chei Mobilier

Cheile de mobilier sunt destinate securizarii bunurilor aflate in dulapuri, sertare, cutii valori sau cutii postale. Acest tip de cheie, nu are o dimensiune standard fiind tubulare cu aripa sau frezate pe ambele fete oferind o securitate ridicata bunurilor dvs. Va oferim servicii de copiat chei de mobilier in atelierul nostru.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...