Ideal CM, Bucuresti - Constructii, renovari, instalatii

Incalzire in pardoseala

Încalzirea în pardoseala prin ardere hidraulica sau electrica este un sistem modern si estetic de distribuire a caldurii pe toata suprafata pardoselii, sistem ce poate fi instalat pe orice tip de finisaj (gresie, piatra, parchet laminat, covor sau mocheta).

Încalzirea se face de jos în sus, pe toata suprafata pardoselii, asadar confortul este unul sporit si nu doar atât, se poate remarca si o economie de bani datorata acestor sisteme ce functioneaza în baza unor termostate inteligente care controleaza temperatura la nivelul podelei.

Apelati la noi si beneficiati de consultanta, proiectare si executie, tinand cont si de cheltuielile de întretinere si exploatare ulterioare. Economisiti astfel timp si bani, câstigând calitate.

Încalzirea în pardoseala prin ardere hidraulica

Încalzirea în pardoseala prin ardere hidraulica se bazeaza pe un sistem de tevi plasate sub podea, apa fiind încalzita de un cazan si pompata continuu pentru a încalzi întreaga casa.

Încalzirea electrica în pardoseala

Acest sistem de încalzire are la baza un cablu încalzitor cu o rezistivitate foarte mare sau o folie de film întinsa pe suprafata necesara încalzirii. Avantajul major al acestor sisteme este acela ca sunt usor de instalat si de întretinut.

Galerie foto
  • ...